Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de Assassin’s Creed franchise & cloud gaming

11/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een nieuwe Maandag en dat betekent dat we nieuwe brieven gaan behandelen. Oftewel: Brievenmaandag. Vandaag zitten Koos en Daan klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Zo behandelen zij in deze editie een aantal onderwerpen, zoals: Welke meest recente Assassin’s Creed game is het beste, connected universes en cryptocurrency.

Solo games of connected universes?

Fans van de game Alan Wake konden hun geluk niet op toen Alan Wake een grote rol speelde in de tweede DLC van Control. Met de DLC maakte Remedy duidelijk dat zowel Control als Alan Wake, deel zijn van de ‘Remedy Connected Universe’. Oftewel, deze twee games spelen zich af in hetzelfde universum. En dat is niet iets wat heel vaak gebeurd in gaming. Vandaar dat wij een vraag hebben ontvangen van een van onze communityleden. Waarderen wij het feit dat er developers zijn die hun franchises qua verhaal met elkaar verbinden? Of hebben wij liever een op zichzelf staand verhaal? Je komt maar op één manier het antwoord op deze vraag te weten en dat is door dit item aan te zetten.

Is Cyberpunk 2077 de redder van cloud gaming?

Jaaaa, je dacht zeker dat we een week voorbij konden laten gaan zonder Cyberpunk 2077 te benoemen? Nou, dan je heb je het mooi mis. Want Cyberpunk 2077 was indirect de redder van cloud gaming services zoals Google Stadia. We weten natuurlijk dat de game niet goed draait op de PS4 en Xbox One en oké draait op de PS5 en Xbox Series X. Dit betekent dus dat een heel groot percentage van gamers de game niet optimaal kan spelen. En welke service is voor deze gamers de redder in nood? Cloud Gaming dus! Logisch dus dat iemand de vraag stelt of het feit dat Cyberpunk 2077 niet goed werkt op consoles ervoor zorgde dat cloud gaming groter begint te worden?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch