Menu Premium
Loading...

Het laatste nieuws van de E3 2014 met Star Fox en Ubisoft

12/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gebeurt onwijs veel aan de andere kant van de wereld, waar de E3 2014 vol aan de gang is. Onze eigen Steven en Skate zijn gewoon nog in ons eigen zonnige kikkerlandje, maar missen compleet niets van wat er in Los Angeles wordt laten zien of verteld. Van hen krijg je dan ook het laatste nieuws van de E3 2014 met Star Fox en Ubisoft, kersvers op je beeldscherm. BAM!

Het gaat tijdens de E3 2014 niet alleen maar om de games die worden laten zien, maar ook om de games die juist schitteren in afwezigheid. Vlak voor het Nintendo Digital Event kondigde het bedrijf in kwestie officieel aan dat er een nieuwe Star Fox game aankomt voor de Wii U, maar deze werd niet laten zien. Op de beursvloer is ‘ie wel aanwezig, maar slechts heel klein. Er kan dus bijna niet over aanwezigheid gesproken worden. Toch is de game tot nu toe al alles behalve oninteressant te noemen, waardoor Steven en Skate het toch even moeten hebben over Nintendo’s aankomende Star Fox titel.

Ook de houding en presentatie van de ontwikkelaars en uitgevers is belangrijk, gezien reputatie van groot belang is voor de verkoopcijfers van een game. Ubisoft heeft per ongeluk wat gamers tegen de schenen geschopt, gezien ze een mogelijkheid uit hun aankomende games laten die fans toch graag hadden willen gezien. Deze mogelijkheid is voor bepaalde fans heel belangrijk en zij zijn dan ook niet happy. Wat is er aan de hand?

Natuurlijk gaat er geen LA Today voorbij zonder The Wall erbij te halen. Er zijn genoeg games om te bespreken en Skate en Steven kibbelen wat af als het gaat om welke titels nu ├ęcht de moeite waard gaan zijn. Kunnen onze boys in de studio de neuzen een beetje dezelfde kant op krijgen? Zie het voor jezelf in ‘Het laatste nieuws van de E3 2014 met Star Fox en Ubisoft’! Vergeet ook zelf niet te stemmen voor The Wall!

Het laatste nieuws van de E3 2014 met Star Fox en Ubisoft

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch