Menu Premium

Stem op je favoriete game voor The Wall E3 2014!

Gamekings Redactie 13/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waarschijnlijk kun jij net zo min wachten op de grote aankondigingen en nieuwe beelden die we allemaal voor de kiezen krijgen deze E3 2014. Ondanks dat het nu nog grotendeels onduidelijk is wát er allemaal op ons af gaat komen, is het al duidelijk dat er zeker games tussen zitten waar tenminste iemand vreugdedansend enthousiast van wordt. Welke titel zie jij deze E3 het liefst? Stem op je favoriete game voor The Wall E3 2014!

We zijn met z’n allen gamers, want anders checken we natuurlijk niet met grote regelmaat alles op Gamekings.tv, maar iedereen heeft zo z’n eigen voorkeur qua titels. De één gaat helemaal lauw op alles uit de stal van Nintendo, terwijl een ander vol smart wacht op een titel als Star Citizen of Battlefield: Hardline. Het zou zomaar ook nog wel ’s zo kunnen zijn dat je helemaal niet het meest wacht op een titel waarvan we het bestaan al weten, maar dat je wilt dat je favoriete ontwikkelstudio een nieuwe game aankondigt. Er is al veel bekend en toch is het zeker dat er wel iets aan verrassingen aankomen.

Je bent wel een beetje bekend met de persoonlijke voorkeuren van onze Gamekings-presentatoren, maar niet alleen hun mening telt. Jouw mening is minstens zo waardevol en wij zijn onwijs benieuwd naar wat jij graag ziet op de E3 2014. Wil je een lekkere shooter voor het najaar? Of juist een adventure? Multi-platform of exclusief? Er zijn zoveel opties dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig hebben we hieronder dan ook een lijstje met de meest bekende titels die sowieso of bijna zeker langs gaan komen op de E3 2014. Het kan dat we per ongeluk jouw favoriete titel niet in de lijst gezet hebben, dus schroom niet om die in de comments te droppen. Dan zien we vanzelf of iedereen het met je eens is en dan verdient ‘ie wel een plekje op The Wall.

Vul The Wall in naar jouw persoonlijke smaak en dan hoor je op zaterdag de uitslag. Je hebt dus tot en met vrijdag de tijd om ‘m in te vullen. Veel plezier met de E3 2014 en check vooral alles op Gamekings.tv!

The Wall E3 2014 is gesloten, zie de uitslag in LA Today!

Stem op je favoriete game voor The Wall E3 2014!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch