Menu Premium
Loading...

Warme Babbels met o.a. liefde voor Elite Dangerous en Metal Gear Solid

18/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Haaa, is dat even relaxt opstarten zo! Een nieuwe aflevering van Warme Babbels waarin Jelle, Koos en Boris je lekker warm gaan maken. Waarover dan? Nou over de dingen waar zíj warm van worden natuurlijk! Deze week gaan de mannen even wat dieper in op de liefde voor Metal Gear (waar het voor sommigen lastig blijkt om warm over te zijn), Elite Dangerous en meer!

Singeplayer games streamen

Tja, dit probleem herkennen we helaas allemaal. Er komen geen nieuwe games uit, dus je moet iets opnieuw gaan spelen om toch te blijven gamen. Dit dachten Boris en Koos ook en ze besloten hun Twitch publiek te betrekken bij hun eigen parels. Zo gaat Boris nog steeds erg goed op zombie surivival game Days Gone. Er is gewoon iets aan die game en dat genre waar hij ontzettend lekker op gaat. Natuurlijk vertelt hij ook wel meer over de titel, maar dat gaan we in dit bericht nog niet aan je verklappen. Verder is Koos weer helemaal terug in zijn Metal Gear fase. De meningen rondom Metal Gear blijven echter (nog altijd) verdeeld, maar Koos gaat je helemaal meenemen in zijn liefde voor de franchise!

Elite Dangerous

De nieuwe update die voor Elite Dangerous gepland staat, is iets waar ook veel liefde en warmte voor wordt uitgesproken tijdens deze aflevering! Elite Dangerous doet namelijk precies hetgeen wat No Man’s Sky al in het begin aan ons heeft beloofd. Maar goed, we houden het positief, dus ook No Man’s Sky krijgt (net als gisteren) wat liefde. Vooral de nieuwe update van eerstgenoemde titel krijgt van de mannen behoorlijk wat aandacht. Wat die aandacht is gaan we nog niet zeggen, maar geloof ons: dit wil je zien! En als dit nog niet genoeg voor je is praat Koos je ook bij over zijn wekelijkse Formule 1 stream: spoiler alert: er is link tussen Formule 1 en kinderen gevonden!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch