Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Hoe is het met No Man’s Sky vijf jaar na de lichtelijk mislukte launch

17/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2019 berichtten we er al over: de grote belofte die No Man’s Sky moest worden, lijkt steeds meer gestalte te krijgen. Er waren grandioze dingen beloofd: vliegen met je ruimteschip, het verkennen van ontelbare planeten én de mogelijkheid om elkaar tegen te komen op een random planeet. Met de launch van de game heerste er echter een grote deceptie, iedereen had er een mening over en vaak niet positief.. 

Flink gesleuteld

Inmiddels is er flink aan de game gesleuteld. Er zijn verschillende updates verschenen voor de game verschenen. Wat dacht je van de Desolation update? Of van de Origins uitbreiding? Daan en JJ vonden het, mede vanwege veel vragen vanuit de community,  in ieder geval hoog tijd om de game weer eens nader onder de loep te nemen. Want inmiddels is er dus in vijf jaar tijd behoorlijk veel veranderd. Zo is er bijvoorbeeld ook een hele VR uitbreiding voor de game verschenen waar Jelle en Daan mee los zijn gegaan. De grote vraag is natuurlijk: heeft het gewerkt? Is No Man’s Sky nu wél de game die ons is beloofd? Daan en JJ praten je weer helemaal bij!

Rise of the Indie

No Man’s Sky is – uiteraard moeten we bijna zeggen – een onvervalste indie-titel. Iets waar we de afgelopen maanden niet meer raar van opkijken, maar waar in 2016 nog vreemd naar gekeken werd. Zeker aangezien er wel een volle €50,- voor de game werd gevraagd. Het was ook hyper ambitieus en beloofde veel. En veel van die beloftes werden niet waar gemaakt. In de vijf jaar dat de game nu bestaat, heeft developer Hello Games niet stil gezeten. Update na update is uitgekomen om de game naar een hoger peil te brengen. Is dat gelukt? En is het uitgangspunt van het spel, het vrijelijk exploreren van de ruimte nog steeds hetzelfde, of voelt het spel qua gameplay echt anders aan? We hebben het voor je gecheckt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch