Menu Premium
Loading...

Filmkings over Metal Gear Solid film, Netflix en Redcon-1

21/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn we met een gloednieuwe Filmkings. Met dit keer een hoop nieuwtjes en een aantal trailers. Jelle en Koos zitten er al helemaal klaar voor om jullie alles te vertellen. de concept art van de nieuwe Metal Gear Solid film en nog veel meer. Dus ga er maar eens lekker voor zitten, pak je popcorn er maar alvast bij want het is tijd voor Filmkings.

Netflix komt met reclames over eigen content

Het is te gek voor woorden, Netflix die advertenties op hun platform laat zien van hun eigen content. Het gaat hierbij om trailers die verschijnen nadat je een serie of film gekeken hebt. Dus tijdens het bingen van Pretty Little Liars krijg je ineens een trailer van bijvoorbeeld Disenchantment op je buis te zien. Wat al helemaal de kers op de taart legt is dat de trailer niet kan worden doorgespoeld of geskipt kan worden. Dus je zit als het ware vast aan een reclame bij een dienst waar je maandelijks voor moet betalen. Vooralsnog is deze toevoeging nog niet in Nederland beland dus je hoeft nu nog geen zorgen te maken. Wanneer deze reclames Nederland binnenrollen durven wij ook niet te zeggen.

Metal Gear Solid concept art

Afgelopen weken had regisseur Jordan Vogt-Roberts de nodige concept art vrijgegeven van de film waaraan hij werkt. Het is al namelijk een tijdje bekend dat Vogt-Roberts werkt aan een Metal Gear Solid film. Jordan is onder andere bekend van Kong: Skull Island die vorig jaar uitkwam en goed ontvangen werd door filmgangers. Het is immers alleen nog maar concept art van de film. Maar zo krijg je wel een beeld van hoe de film deels in elkaar gaat zitten. Hier op de redactie zijn we reuze benieuwd naar de film of het een succes wordt of toch weer een flop.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch