Menu Premium
Loading...

!@#$% over succes van Switch en verkoopcijfers Days Gone en World War Z

30/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en JJ, dat kan maar één ding betekenen en dat is de peep-show. Kom lekker kijken, er zijn nog maar een paar plekjes over! Met deze keer het succes van de Nintendo Switch, de verkoopcijfers van Days Gone en World War Z en de werksfeer bij NetherRealm Studios!

Switch scoort als een malle

De Nintendo Switch doet het goed en gaat het mogelijk ook heel erg goed doen in de toekomst. Hoe kan het dat zij zo lekker gaan? Boris en JJ barsten erover los. Gaan de nieuwe Switch consoles ervoor zorgen dat er veel meer geld wordt verdiend met het apparaat van Nintendo? Nintendo heeft nu alle ruimte om nieuwe versies van de Switch te pushen, want Microsoft en Sony gaan zich de komende tijd focussen op de reveal van en marketing voor hun nieuwe consoles. Met de Switch heeft Nintendo een geweldig product om hun fans te geven wat ze willen. De loopbaan van de 3DS komt echt aan zijn einde, maar de Switch is de perfecte vervanger, terwijl het ook gewoon een console is voor het grote scherm thuis.

World War Z en Days Gone doen het allebei goed.

Over Days Gone en World War Z waren we niet te spreken, toch zijn beide games grote successen. Kritisch werd Days Gone matig ontvangen. Dit hield de game niet tegen om één van de grootste succes van deze maand te zijn. Het verkocht zelfs meer dan Mortal Kombat 11, wat een game is dat op meerdere platformen uitkomt. World War Z is een groot succes en volgens de developer is dit deels te danken aan de exclusiviteit op de Epic Games Store. Zombie games zijn ondertussen al een jaren oude fenomeen, toch blijven de games goed verkopen.

Over dat en meer valt te zien in de laatste aflevering van de !@#$%show over succes van Switch en verkoopcijfers Days Gone en World War Z!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch