Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Warme Babbels met o.a. trip down memory lane & Narita Boy

01/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een Warme Babbel in een warme week; klinkt dat goed, of klinkt dat goed? Met Jelle, Daan en Steven heb je in ieder geval genoeg warmheid op je scherm om lekker bij weg te gaan dromen. Maar wat hebben de heren deze week allemaal aangekaart qua warmte? We gaan niet alles aan je verklappen, maar Daan gaat in ieder geval op een uitgebreide trip down memory lane en Steven heeft 3 vette games voor je waar hij heel warm van wordt. Zoek een plekje in de schaduw en geniet van een nieuwe editie van Warme Babbels!

Een trip down memory lane

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gezien is onze TV show terug van weggeweest! Reden genoeg voor Jelle, Daan en Steven om zelf ook weer eens in het geheugen te graven en te bedenken wat er voor toffe shit allemaal werd gemaakt vroeger. Voor Daan blijkt dit nog wel een lastige opgave; hij is ‘pas’ vanaf seizoen 16-17 ├ęcht bij ons, dus veel wist hij zich niet te herinneren. Maar dan heb je altijd nog de oudgedienden Steven en Jelle die meer dan zat herinneringen hebben om op te halen. Van pruiken naar editten en van editten naar presenteren; alles komt wel een keer voorbij. Zet je nostalgische bril maar op en geniet!

Een boventoon van films en series

Zoals eerder in Warme Babbels ook al werd besproken is het qua games allemaal een beetje mager de laatste tijd. Zo zei Koos vorige week nog dat ie met Metal Gear aan de slag was en vertelt Steven nu dat vooral films en series zijn volledige aandacht op hebben geslokt. Wil je weten welke films en series dan? Je kent het recept: kijken die video! Is er dan helemaal niks over games te vinden? Oh zeker niet! Steven gaat ons natuurlijk niet zomaar laten zitten en heeft daarom toch drie titels weten te vinden waar hij warm van wordt. Zo komt er een heerlijke 8-bit platformer voorbij zoals je ze nog niet vaak hebt gezien. Veel met deze nieuwe Warme Babbels!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch