Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premiumvision #1: Back to the Future

27/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na ruim vier jaar niet meer op TV te zijn geweest, maken we officieel een comeback… Vanaf vandaag presenteren wij elke laatste zaterdag van de maand de reboot van het TV Programma Gamekings. En we noemen het Gamekings Premiumvision! Omdat het gemaakt is voor onze hondstrouwe Premium Bazen. Zij krijgen TV 3.0, gewoon op hun favo website. En in de eerste uitzending trappen we af met: een terugblik op het maken van een old school Gamekings aflevering, een ‘5 men 1 couch’ match, problemen met Blammo Bak van Jelle, de humor van JJ, de live viewing van de finale van WandaVision en nog véél, veel meer.

There can only be one

De TV show is een ouderwetse mix van allerhande zaken die gebeuren op en rond de redactie. Ons leven binnen en buiten de studio. Informatief maar vooral vol humor. Plus, ouderwets in elkaar geedit. En dus zie je een battle tussen vijf man. Iedereen bij Gamekings is competitief ingesteld. Iedereen wil de beste zijn en kan er niet tegen als zij door iemand anders vernederd worden in een game. Dus natuurlijk hebben we besloten om een 5-way Super Smash Bros battle tussen Boris, Jelle, Koos, Daan en JJ te houden. Wie van deze 5 heren is de beste Super Smash Bros speler en welke 4 mannen zullen verder moeten leven met een gevoel van schaamte? Dat zie je in de nieuwste aflevering van de hernieuwde Gamekings. In de video hieronder praat JJ je helemaal bij over alles omtrent dit nieuwe format!

Terug van weggeweest

Het begon voor ons ooit allemaal op The Box. Een soort voorloper van TMF, waar Gamekings als een van de eersten hun gaming content kwijt konden. En wat een succes is het gebleken. Via The Box gingen we naar TMF, waar de hoogtijdagen werden beleefd. Inclusief de TMF Game Awards. Toen TMF werd overgenomen door MTV verhuisden wij lekker mee. We gingen van presentatoren naar semi bekende Nederlanders (zo wordt Boris nu zelfs door RTL gevraagd om iets over Bitcoin te vertellen), maar bleven toch doen wat we het liefste deden. Toffe shit maken, leuke (en minder leuke) games spelen en vette trips ondergaan over de gehele wereld. Inmiddels is TV al lang niet meer wat het geweest is (tenzij je Omroep Max kijkt), en zitten we heerlijk online. Maar iets kriebelde. En dat was de wens om de oude shows opnieuw te gaan maken. En als de TV inmiddels fossiel is, dan doen we het toch gewoon online. Voor onze Premium Bazen. Daarom Gamekings TV Premium, terug van weg geweest.

‘We hebben een prijsvraag, we hebben een prijsvraag’

Je kunt een PC of PS4 versie van Destiny 2: Beyond Light Digital Deluxe winnen. En je weet hoe dat gaat bij het altijd wat tegendraadse Gamekings, we trollen graag een beetje. Vanzelfsprekend mag je natuurlijk ook een foto met mondkap op maken en opsturen naar redactie@gamekings.tv. De winnaars krijgen dinsdag de code opgestuurd. Zet er wel even bij of je de PC of PS4-editie wil hebben.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch