Menu Premium
Loading...

Premiumvision #1 Rerun: Back to the Future

27/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de komende week van het Kerstreces (klinkt zo mooi) zetten we de eerste zeven afleveringen van onze online TV-show Premiumvison op de site. Als dank voor alle mensen die onze site, YouTube of Twitchkanaal in 2022 hebben bezocht én als promotie voor onze Premium service. Dankzij Premium bestaat Gamekings. De community verschaft ons de middelen om content te kunnen maken. In ruil voor die buitengewoon waardevolle support maken we extra content. Premiumvision is daarbij de spreekwoordelijke kers op de taart. Check de komende week rustig de zeven video’s en wie weet zijn deze video’s de laatste zet om jou te overtuigen ook Premium Baas te worden. Alle hulp is welkom. Zo niet, dan houden we ook van je. Vandaag de allereerste Premiumvision waarin we terug in de tijd gingen.

Wat is Premiumvision?

Gamekings Premiumvision is gemaakt voor onze hondstrouwe Premium Bazen. Zij krijgen TV 3.0, een ouderwetse Gamekings TV aflevering, gewoon op hun favo website voorgeschoteld. In de eerste uitzending trapten we af met een terugblik op het maken van een old school Gamekings aflevering, een ‘5 men 1 couch’ match, problemen met Blammo Bak van Jelle, de humor van JJ, de live viewing van de finale van WandaVision en nog véél, veel meer.

There can only be one

Premiumvision is een ouderwetse mix van allerhande zaken die gebeuren op en rond de redactie. Ons leven binnen en buiten de studio. Informatief maar vooral vol humor. Plus, ouderwets in elkaar geedit. En dus zie je een battle tussen vijf man. Iedereen bij Gamekings is competitief ingesteld. Iedereen wil de beste zijn en kan er niet tegen als zij door iemand anders vernederd worden in een game. Dus natuurlijk hadden we besloten om een 5-way Super Smash Bros battle tussen Boris, Jelle, Koos, Daan en JJ te houden. Wie van deze 5 heren was de beste Super Smash Bros speler en welke 4 mannen moesten verder leven met een gevoel van schaamte?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch