Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Outriders, Spider-Man & Easter Eggs

05/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings streven we er naar om 365 dagen per jaar content aan onze kijkers te leveren. Want hoe kunnen wij nu bepalen wanneer jij geen zin hebt om een  video van Gamekings te bekijken. Dat is onmogelijk. Daarom hebben JJ en Koos de timing van hun eigen Paasontbijt wat bijgesteld zodat ze die samen met de kijkers kunnen nuttigen in de meest Pazige editie van Brievenmaandag van het jaar. Met nog een maar Paas-gerelateerde brieven ook. Pak er een dus maar een eitje bij, tik er op, beetje zout er op en dan lekker genieten van de leukste brievenrubriek van Nederland en omstreken.

Outriders haast onspeelbaar vanwege Xbox Game Pass?

JJ is dit weekend begonnen met de game Outriders. De game die uitgegeven wordt door Square Enix verscheen tegelijkertijd ook op Xbox Game Pass. Dat lijkt voor enorme problemen te hebben gezorgd. 18 miljoen spelers wilden de game gaan checken op dag 1 maar hadden continu te maken met server errors en crashes. Dusdanig zelfs, dat JJ er op een gegeven moedeloos en gefrustreerd van werd.

Wat is de beste console als je Indie-games wilt spelen?

JJ en Koos hebben iets langer kunnen slapen en dus zouden zo fris als een hoentje aan deze Pazige editie van Brievenmaandag moeten beginnen. Laten we het wel hopen want er zitten weer een paar pittige vragen. Zo wil een kijker weten wat nu de beste console is als je Indie-games wilt spelen. Qua aanbod. En andere vraagt of we een Spider-Man game in het New York van de jaren ‘90 tof zouden vinden. Bij JJ wisten we het antwoord vooraf al, maar Koos vind Miles Morales een van de fraaiste games van de afgelopen tijd. Dus zijn antwoord doet er toe.

Brievenmaandag over welke gam we ooit het meest een eitje vonden

Omdat het Pasen is ook een aantal eiïge vragen. Wat is onze favoriete Easter Egg in een videogame? En natuurlijk, en die kon je voelen aankomen, de vraag, welke game we echt een eitje vonden. Ga er dus maar op je Paasbest bij zitten en geniet een klein uurtje van de Pazige editie van Brievenmaandag op maandag, of is het nu zondag, 5 april. En die rustig met de eieren, als je er teveel eet gaat je vriend(in) dat niet leuk vinden. Qua geur…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch