Menu Premium

Ubisoft gaat volop content maken voor ‘The Division 2’ in 2021

ischaschouwenaar 10/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We weten allemaal dat Ubisoft ambitieus is als het aankomt op het maken van games en graag tot de toppers wil worden gerekend. Gisteren zagen we een voorbeeld van die ambitie toen Ubisoft bij de persentatie van de jaarcijfers een paar nieuwe details onthulde over een paar van hun aankomende games. Ze zijn bijvoorbeeld bezig met het produceren van een Avatar game en een nieuwe (wellicht open world) Star Wars game. Iets waar fans nu al volop over  praten! Maar ook al zijn ze volle bak bezig met deze twee grote projecten, het weerhoud Ubisoft en Massive Entertainment er niet van om ook te sleutelen aan nieuwe content voor The Division 2. Volgens Ubisoft CEO Yves Guillemot kunnen we deze content ergens dit jaar verwachten. Gaat het DLC zijn? Of wordt het een teaser naar deel 3? 

The Division 2 ziet er goed uit op de PS5, maar…

Veel games ondergaan momenteel de upgrade van old gen consoles naar de new gen consoles. Hierdoor jij je PS4 games nu ook op de PS5 kan spelen. Ook The Division 2 moest aan deze upgrade geloven en op het eerste gezicht ziet het er goed uit. Vergelijkbaar met titels als God of War en Days Gone, wordt de basecode van de laatste generatie bijgewerkt. Hierdoor weet de game: ‘Oh, ik draai nu op nieuwe hardeware.’ Deze aanpassing houdt in dat de game op de next gen console een hogere framesnelheid heeft. Het eindresultaat zou een gelimiteerde 30 FPS ervaring moeten zijn die nu, op de PS5 draait op 60 FPS of meer. Verder verandert er vrij weinig.

Shit happens, toch?

Als je alles bij elkaar bekijkt is de The Division 2 ervaring met 60 FPS uitstekend en net als bij vergelijkbare updates van de volgende generatie, is het moeilijk om terug te gaan. Het is een eenvoudige manier om het vermogen van de nieuwe consoles aan te boren, maar het is ook de krachtigste upgrade die Ubisoft had kunnen leveren. Laten we hopen dat Ubisoft nu snel komt met nieuwe content zodat we door kunnen blijven knallen in Washington en/of New York.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch