Menu Premium
Loading...

Monster Hunter Rise Premium Review – Nog een hit voor de Switch?

31/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor Daan, Jelle en JJ is het zover: ze mogen los met Monster Hunter Rise! De Switch game is op 26 maart uitgekomen en de mannen hebben de game doorgelicht. In dit nieuwste deel uit de Monster Hunter franchise kun je aan de slag om monsters een kopje kleiner te maken, en naar nieuwe hoogtes reizen! Benieuwd naar wat Gamekings er van vindt? Check dan snel de video!

We wachten al een tijdje

Het wachten voor Monster Hunter Rise op de Switch is al een tijdje aan de gang. Al zo vroeg als september 2020 kwamen de berichten naar de buiten over deze titel. Een opvolger van Monster Hunter World uit 2018. Benieuwd naar de review naar die game? Check het hier! Om Rise te kunnen spelen moet je wel in het bezit zijn van een Switch (of in 2022 van een PC), maar zoals je straks wel gaat zien ben je, als je die console hebt, alvast zeker van een lekkere game. Om je geheugen even op te frissen hebben we hieronder de trailer ingevoegd zodat je weet wat je kan verwachten.

Monster Hunter Rise review: een nieuwe telg

Drie jaar wachten op een nieuwe game is uiteraard een behoorlijke tijd. Tenzij je het vergelijkt met iets als Half Life 3 – waar overigens ook weer nieuws over is opgedoken – dan valt het nog wel mee. Bij de vorige game kwam in ieder geval behoorlijk wat ontwikkeling bij kijken. Zo is er voor Monster Hunter World ook DLC uitgekomen, met de striking naam Iceborne. Verder gaan we uiteraard niet meer verklappen over wat Daan, Jelle en JJ van de game vinden. Daarvoor moet je toch écht de video gaan kijken die je uiteraard in de thumbnail kan vinden. Kun je niet genoeg krijgen van onze reviews? We begrijpen je. Kijk dan bijvoorbeeld hier even voor onze review van platform parel It Takes Two!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch