Menu Premium
Loading...

Monster Hunter World Iceborne DLC: een goede uitbreiding?

15/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Monster Hunter World was een groot succes en de DLC die afgelopen week is uitgekomen was mede daardoor behoorlijk gehyped. Iceborne is natuurlijk gespeeld door Daan en Skate. Zij zitten dan ook klaar voor een uitgebreide review van de uitbreiding en gaan je vertellen wat er toegevoegd is.

Wat is er allemaal toegevoegd aan de game?

Het laat zich raden: monsters. Maar het is natuurlijk meer dan dat. Het is een compleet nieuwe wereld waarin dus logischerwijs ook nieuwe monsters aanwezig zijn. Naast dat zijn er natuurlijk ook weer een paar nieuwe quests toegevoegd en is de verhaallijn uitgebreid. Het verhaal gaat verder daar waar Monster Hunter: World eindigde. Natuurlijk gaat het over een apart beest dat in een nieuwe wereld gevonden is en waar jij mee aan de slag moet gaan.

Hoarfrost Reach in Monster Hunter World: Iceborne

Dat is de naam van de nieuwe wereld waar jij dus je nieuwe avonturen zult beleven. De wereld is nog nooit door iemand ontdekt, dus je hebt geen idee wat je daar allemaal gaat aantreffen. Natuurlijk komen er ook weer een paar nieuwe characters die je gaat leren kennen. Jij gaat namens The Research Commission naar dit nieuwe gebied toe om uit te zoeken wat er in die wereld te vinden is. Dit is echter wel bij toeval, want in eerste instantie ga je achter een horde Legiana aan die zijn weggevlucht uit The Ancient Forest. Dankzij deze horde kom je dus terecht in het ijskoude gebied. Aan jou om dus als een soort van Columbus een nieuwe wereld te gaan ontdekken.

Heb jij je vermaakt met Monster Hunter: World? Heb jij de DLC al gespeeld en vind jij dat er genoeg nieuwe content aanwezig is? Wat vindt je van het vereiste level dat nodig is om de DLC te mogen spelen: te hoog of te laag?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch