Menu Premium
Loading...

Monster Hunter: World Review

25/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Monster Hunter World komt eraan. Kevin heeft de kans gehad de game uitgebreid onder handen te nemen. Hij was hier logischerwijs blij mee. Kevin wilde de game namelijk flink doorspitten, alvorens hij bereid was een review op te nemen. Samen met Steven zit hij nu klaar voor de Monster Hunter World Review.

Eerder was er al een beta van Monster Hunter: World op de PS4. Dit was de eerste keer dat hij in aanraking kwam met de franchise. Zodoende ging hij er onbevooroordeeld in. Waar de Monster Hunter-serie de laatste jaren vooral gelieerd was aan Nintendo, kunnen we volgend jaar dus aan de slag met een volwaardige Monster Hunter voor de PS4, XBOX One en pc. Ben je benieuwd hoe Kevin en Steven Monster Hunter: World hebben ervaren? Check nu de Monster Hunter: World Review!

Monster Hunter: World prooi voor Kevin

Zoals gezegd kan de Monster Hunter-serie rekenen op een vaste en trouwe schare fans. Deze groep waardeert de game mede door de hoge mate van diepgang. Het al dan niet coöperatief jagen op toffe monsters werd in de vorige games begeleid door een tof en diep RPG-systeem. Verder speelt het vergaren van loot altijd een grote rol. Kevin vertelt in geuren en kleuren hoe hij het slachten van monsters tot nu toe heeft ervaren. Monster Hunter World komt wereldwijd uit op 26 januari 2018 voor de PS4 en Xbox One. De pc-release volgt later in dit jaar. Voor de console peasents onder ons is het dus niet lang meer wachten.

Staat Monster Hunter: World op jullie radar? Zo ja, kunnen de woorden van Kevin  en Steven je bekoren? Laat je horen in de comments onder de Monster Hunter: World Review!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch