Menu Premium
Loading...

Let’s Play Warzone Season 3: ‘Het is dezelfde map, maar tóch is alles anders’

28/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er was een dikke knal voor nodig, maar nu zijn we er dan eindelijk: Verdansk is naar de kloten. Welkom Verdansk 1984 in Warzone Season 3. Boris en Daan hebben de game het afgelopen weekend opgestart om te kijken wat er nu daadwerkelijk anders is. En dat leverde – zoals altijd met Call of Duty – weer de nodige frustratie, schreeuwen en revenges op. Het is aan Boris om de eer van Gamekings te verdedigen. En dan weet je dat…

Alles is anders, maar niet helemaal

Het Nuke event heeft de Warzone map Verdansk helemaal omgegooid. De gebouwen zijn anders, de feel is anders en de tijd is anders. Zeker veertig jaar anders en dat merk je duidelijk. Boris gaat Daan en jou in de video de hele map laten zien en probeert daarnaast ook nog wat gasten af te knallen. Wat belangrijk is om te vertellen, is dat de charecteristics van de map nog steeds hetzelfde zijn, maar de feel, kleuren en stijl behoorlijk anders. Maar is anders ook beter? Of gewoon anders? Wat er allemaal gezegd en gedaan gaat worden verklappen we je nog niet, maar er wordt wel opvallend veel gecheat in de games waarin Boris zich bevindt.

Call of Duty bij Gamekings

De vraag is of deze nieuwe Warzone map ervoor gaat zorgen dat er wat van de eventuele Warzone-moeheid af gaat. Anders heb je natuurlijk altijd nog de Cold War basegame, waarin JJ de twee nieuwe maps aan zijn test heeft onderworpen. Of er nu een nieuwe aanwas naar Warzone komt valt te bezien. Er heerst een beetje een gevoel van luiheid als er wordt gekeken naar de Warzone developers en het Nuke event heeft hier ook niet echt aan bij gedragen. maar wie verrast de map wel enorm. Oh ja, mocht je je afvragen waarom Daan niet speelt: hij heeft nog steeds last van zijn duim. Slim excuus.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch