Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Nuke-event Warzone slaat niet echt in als een bom

22/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij het GK Journaal van donderdag 22 april. Vandaag gaat JJ het hebben over de ‘problemen’ rond het Nuke-event van bij Warzone, de opeens opgedoken PlayStation Plus Video Pass, een patent die gamers kan laten stoppen met gamen en over free-to-play wat vanaf vandaag ook echt free-to-play is op de Xbox. Kortom, een lekker gevarieerde editie van het GK Journaal.

Serverproblemen rondom Warzone

Het moment waarop de fans van Warzone een lange tijd aan het wachten waren, vond woensdagavond dan eindelijk plaats. De Nuke op Verdansk is gedropt. Maar niet iedereen heeft dit ook daadwerkelijk mee kunnen maken. Er waren nogal veel serverproblemen rondom Modern Warfare, Black Ops Cold War en Warzone. Dat betekende dat spelers die de quickfire mode, waarin jij een gigantische groep aan zombies moest overleven, probeerde te spelen, vaak een lange tijd moesten wachten om de mode binnen te geraken. Waarmee iets wat een groots moment had moeten worden voor de Warzone community, toch ietwat minder vet werd. Wat was er aan de hand? JJ vertelt het.

Een patent waardoor de gamer kan stoppen met gamen

Sony heeft een patent aangevraagd op een ietwat uniek concept. Dit concept houdt in dat zij de AI kunnen gebruiken om de speelstijl van een gamer te bestuderen. Maar waarom zou Sony dit willen weten? Nou, dit is om ervoor te kunnen zorgen dat de game het eventueel van de speler over kan nemen. Mocht jij niet langs een lastig stuk weten te komen, dan kan je een AI het jou laten over nemen. Is dit iets waar gamers op zitten te wachten, of zijn er wel degelijk vormen te verzinnen waarop dit concept van toegevoegde waarde kan zijn. JJ gaat je dit uitgebreid vertellen in deze nieuwe editie van het GK Journaal. Met dus ook nieuws over Xbox Live, de exclusieve games van PlayStation en de Game Pass.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch