Menu Premium

‘Onthulling first party games Xbox Series X op 23 juli’

Jan Johan Beldrok 01/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vandaag de dag van de geruchten. Eerst was daar de vermeende releasedatum en prijs van de PS5, nu dus de datum van de stream waarin Xbox haar eigen next gen titels gaat laten zien. Venturebeat-journalist Jeff Grubb meldde vroeg op de dag dat het event in de week van de 20ste juli ging plaatsvinden. Iets later zoomde de Amerikaanse website Videogamechronicles nog wat verder in door de datum van 23 juli te noemen. En dat is een woensdag. Ons maakt het geen hol uit welke dag het wordt, als het maar snel gebeurd. Dan weten we eindelijk wat Xbox Series X ons te bieden heeft.

Halo Infinite en eerste game The Initiative voor Xbox Series X worden genoemd

We geloven meneer Grubb omdat hij eerder deze maand al verschillende presentaties en aankondigingen exact goed had aangekondigd. Hij zit blijkbaar bepaald dicht op het vuur. Microsoft’s vorige presentatie (7 mei jongstleden) richtte zich op (helaas wat minder sterke) third-party games. Dit event moet dus de klappers gaan brengen en het antwoord geven op wat je als hardcore gamer aan de Xbox Series X hebt. Zijn er exclusieve games die echt tot de verbeelding gaan spreken? Volgens VGC.com gaat het event in ieder geval (eindelijk) Halo Infinite gameplay tonen en mag de nieuwe Xbox studio The Initiative aan de slag. Deze studio is opgericht door mensen die aan God of War, Uncharted en Tomb Raider hebben gewerkt. En dat belooft dus veel.

Ook Bandai Namco houdt online event op 23 juli

Stel dat het Xbox event inderdaad woensdag 23ste juli plaatsvindt, dan moet ze snel even bellen met Bandai Namco. Die zijn namelijk voornemens om ook op deze dag (1:00 uur om precies te zijn) een eigen Play Anime Live-presentatie te geven. Dit event is gericht op ‘animefans en gamecommunities’ en gaat games als Captain Tsubasa: Rise of New Champions, Digimon Survive, Tales of Arise en Scarlet Nexus in de spotlights zetten. Hopelijk doen ze het netjes na elkaar.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch