Menu Premium
Loading...

Gamekings Studio Live met Ronimo Games en Speelbaars

15/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat het donderdag is, betekent ook dat je klaar zit voor Gamekings Studio Live met Ronimo Games en Speelbaars. De talenten van eigen bodem komen namelijk vertellen over hun aankomende titels en staan open voor elke vraag die Skate, Pascal en Dennis op ze afvuren. Toch is dat niet alles, want er is nog veel meer. Doe mee in de chat op ons Twitch-kanaal en check Gamekings Studio Live!

We gingen eerder al langs bij Speelbaars, en vandaag komen ze bij ons. De jongens uit Hilversum zijn voornamelijk bekend van Lumini, een 2D flow-game waarbij je een zwerm Lumini door verschillende levels moet helpen. Door de creatieve gameplay van Lumini trokken de jongens van Speelbaars al flink de aandacht en eerlijk is eerlijk; ze zijn dan ook wel lekker bezig. Vandaag hoor je meer van hen en hoe het met de game staat.

Ook bij Ronimo Games zijn we wel eens over de vloer geweest, waardoor we weten dat over hun aankomende project genoeg te vertellen valt. Zij werken op dit moment keihard aan Swords and Soldiers II, wat logischerwijs een vervolg is op het eerste deel in de serie. Ronimo heeft ervoor gekozen om hun game uit te brengen op de Wii U en daarmee compleet gebruik te maken van de Wii U GamePad. Het eerste deel kwam echter ook uit op andere platformen, dus wellicht ziet Swords and Soldiers II het daglicht op andere consoles en de PC. Ronimo Games kennen we uiteraard ook van Awesomenauts, dus er valt genoeg te vragen aan de gasten van deze toffe studio.

Last but not least hebben we ook Flow Studios aan tafel vandaag. Toen wij bij hen langs gingen, hoorden we al heel wat over hen en hun game Cat Fights, en dat was zo gezellig dat ze bij ons langskomen. Het is dan ook niet ver voor de jongens van Flow Studios, want ze komen uit Utrecht, waar natuurlijk Gamekings Studio zich ook bevindt. Hoe gaat het met ze en waar zijn ze mee bezig? Ze vertellen het zelf.

Er komt nog veel en veel meer voorbij in Gamekings Studio Live, zo op je donderdagavond. Blijf lekker plakken, want naast de drie interviews met deze studio’s hoor je ook het laatste nieuws én gaan Skate, Pascal en Dennis het hebben over Watch Dogs. Je ziet het hierrrr!
Gamekings Studio Live met Ronimo en Speelbaars

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch