Menu Premium
Loading...

Flow Studios over de studio en Cat Fights

23/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eens in de zoveel tijd gaan we langs bij een Nederlandse indie-studio. Deze week zijn we langs geweest bij Flow Studios in Utrecht. Deze heren en dame zijn namelijk bezig met een vette game voor de iPad, genaamd Cat Fights. Wil jij weten met welke game Flow Studios bezig is? Kijk dan snel dit kersverse studiobezoek en luister naar Flow Studios over de studio en Cat Fights.

Cat Fights is een fighting-game voor de iPad waarop het mogelijk is om met zijn tweeën op één iPad tegen elkaar te spelen. Dit doe je door middel van het swipen en tappen met je vingers over de iPad. Het is de bedoeling om elkaar zo snel mogelijk van het platform af te slaan, een beetje zoals bij Smash Bros. In de game heb je de keuze uit verschillende katten en wapens. Uit welke katten en wapens je uiteindelijk kunt kiezen wordt later bekend, want de game is nog vol in de ontwikkeling. Naast de multiplayer beschikt de game ook over een singleplayer mode, waarin je het opneemt tegen verschillende eindbazen. Ook katten uiteraard!

Flow Studios bestaat nu drie jaar. De afgelopen jaren zijn ze veel gegroeid, zo hebben ze ondertussen hun eigen kantoor in de Dutch Game Garden en werken ze met een team van zes man. In dit item vertellen de heren en dame hoe zij denken dat de toekomst van Flow Studios eruit gaat zien en hebben ze ook nog wat tips voor je over het beginnen van een eigen game-studio.

Ben jij benieuwd naar Flow Studios en wil jij meer weten over hun game Cat Fights? Check dan dit item met Flow Studios en Cat Fights.

Flow Studios over de studio en Cat Fights

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch