Menu Premium
Loading...

Interview met Ronimo Games over Swords and Soldiers II

30/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week zijn we langs geweest bij Ronimo Games in Utrecht. Ronimo Games, opgericht in 2007, is een van de bekendere gamestudio van ons land. Met titels als Swords & Soldiers en Awesomenauts zijn ze ook internationaal inmiddels een bekende ontwikkelaar. Onder de naam Banana Games bracht de studio de Blob uit in 2006. Sinds 2007 heet de studio dus Ronimo Games en op dit moment wordt er op de werkvloer keihard gewerkt aan hun nieuwste game, namelijk Swords & Soldiers II. In dit interview hebben we dus uitgebreid aandacht voor deze nieuwe game. Wil jij deze nieuwe titel snel checken? Klik dan op play en check het studio-item van deze week: ‘Interview met Ronimo Games over Swords and Soldiers II.’

Het eerste deel, Swords & Soldiers, kwam in 2009 uit en was een groot succes te noemen. De gameplay was destijds zo revolutionair dat Ronimo Games eigenlijk een nieuw genre had uitgevonden. Swords & Soldiers werd namelijk de eerste 2D sidescrolling real-time strategy game en veel andere ontwikkelaars zijn met dit genre verder gegaan. Kenmerkend voor Swords & Soldiers was ook dat je kon spelen met drie volken. Dit waren de Azteken, Vikingen en Chinezen. Na het succes van de game richtte Ronimo Games zich op een geheel nieuwe game, namelijk Awesomenauts. Ook dit werd een groot succes en onlangs verscheen de game zelfs op de PlayStation 4.

Omdat de fans anno 2014 al jaren om een waardig vervolg schreeuwen kunnen de die-hard fans van Swords & Soldiers binnenkort hun hart ophalen met het vervolg Swords & Soldiers II op de Wii U. Dit vervolg belooft alle verwachtingen die na het eerste deel zijn geschapen meer dan waar te gaan maken als we Ronimo Games  mogen geloven.  Ben je benieuwd geworden naar Swords & Soldiers II? Wacht dan niet langer en check het volledige interview met Ronimo Games over Swords and Soldiers II.

Ronimo Games over de studio en Swords and Soldiers II

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch