Menu Premium
Loading...

Speelbaars over de studio en Lumini

07/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn langs gegaan bij Speelbaars, de studio die op dit moment met de game Lumini bezig is. Deze studio bevindt zich in het gebouw van de HKU in Hilversum. We hebben meerdere personen uit het team vragen gesteld over de game, hun eigen studio en hoe ze hun studio in de toekomst zien. In dit item vertellen de mensen achter Speelbaars over de studio en Lumini.

Lumini is een 2D flow-game waarbij het de uitdaging is om met je zwerm Lumini door verschillende levels te komen. In deze levels kom je verschillende monsters tegen en moet je puzzels oplossen om verder te komen. De besturing van deze titel is iets wat je niet in veel andere games ziet. Je kunt jouw zwerm Lumini opdelen in twee kleinere groepen, deze groepen bestuur je vervolgens allebei apart met de twee sticks van je controller. Op deze manier kun je puzzels oplossen en je vijanden te slim af zijn.

Op de KHU zitten meerdere kleine studio’s die klaar worden gestoomd om straks de gamesindustrie over te nemen. Je zult vast wel eens van Rami of Vlambeer hebben gehoord, deze studio komt ook van de HKU en zij zijn flink aan de weg aan het timmeren om een grote naam in de industrie te worden. De potentie is er bij Speelbaars zeker en deze jongens hebben alle motivatie om het ook ver te schoppen. De eerste reacties op hun game Lumini zijn al goed en we zullen hun games zeker in de gaten gaan houden.

Benieuwd geworden naar deze studio en hun game? Kijk dan snel dit item!
Speelbaars over de studio en Lumini

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch