Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Expeditie Robinson, schilderijen en Nintendo

26/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja mensen, het weekend zit er op. Na al het weekendgeweld met onze nieuwe TV aflevering, de ESOtherisch talkshow en NerdCulture is het tijd voor de orde van de (maan)dag. En dat betekent een nieuwe Brievenmaandag met dit keer Jelle en Daan die alle brieven met je doornemen. En er is door jullie meer dan genoeg ingezonden. Zo gaan de mannen het hebben over welke Gameking geschikt het meest is voor Expeditie Robinson, de handheld concurrentie van Nintendo en de schilderijen uit de tv aflevering.

Brievenmaandag op Expeditie Robinson

Het blijft een vertrouwd RTL recept: pleur een aantal gewone mensen (inmiddels met BN’ers) op een onbewoond eiland en laat ze spellen uitvoeren tot iemand het fysieke en psychologische spel wint. We hebben het natuurlijk over Expeditie Robinson, waar een brief van een fan van deze week ook over gaat. Madbart vraagt zich namelijk af welke Gameking volgens de mannen het meest geschikt is om naar dat onbewoonde eiland af te reizen, reden genoeg voor Daan en Jelle om zich over deze vraag te buigen. Dus, ben jij benieuwd naar welke Gameking het het volgens Daan en Jelle het langst uithoudt bij Expeditie Robinson? Kijk dan snel de video met Brievenmaandag Expeditie Robinson en nog veel meer.

De concurrentie van Nintendo

Als het gaat over Nintendo denk je uiteraard aan de Switch, Mario, de Gameboy, DS, Zelda en nog veel meer. Te veel om op te noemen zelfs. Iets waar Nintendo al vroeg op in heeft gezet is het handheld gamen. De komst van de Gameboy zorgde daardoor al voor een revolutie, iets waar Nintendo sindsdien nog steeds aan vast houdt dankzij de Switch. En nu Sony de PSP steeds meer links laat liggen en er verder naast mobile vrij weinig portable opties zijn, reist de vraag op: komt er ooit nog concurrentie voor de Switch of houdt Nintendo voorlopig nog het rijk alleen? Je vindt het antwoord op deze vraag en meer in deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch