Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #8 over Batman 1989, Spider-Man 3 & Phase 4

25/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week vraagt om een nieuwe NerdCulture. Koos en Jelle gaan het deze week in onze ‘Nerdcast’ hebben over alles omtrent superheroes. De aanwas van nieuwe superhelden films gaat namelijk maar door en door. En er zijn altijd wel acteurs die staan te springen om een rol in een volgende episode te spelen. Koos en Jelle zijn uiteraard gefascineerd door dit hele proces en zijn compleet in de cult gedoken. Reden genoeg om een hele aflevering aan de verschuivingen in het filmlandschap met je door te nemen. Want, wie gaat welke rol in welke film voor zijn of haar rekening nemen?

Superhelden films

De superhelden films zijn vandaag de dag allang niet meer enkel gemaakt voor nerds. Tegenwoordig lijkt iedereen er van te genieten, het is echt mainstream, wat uiteraard een goede zaak is. Maar het uitpluizen van verhalen en wie welke rol in welke film gaat spelen, is wel alleen toe te vertrouwen aan de échte nerds. En daar komen Koos en Jelle in het verhaal kijken. Want wie wil het liefst de iconische rol van Bane vertolken na de eerdere vertolking van Tom Hardy? En wie heeft er bij Marvel getekend om een rol in Secret Invasion te vertolken? Jelle en Koos hebben alle ins en outs voor je. En geven daarbij uiteraard hun ongezouten mening. Dit alles en meer in de nieuwe aflevering van NerdCulture.

De terugkeer van oude bekenden

De terugkeer van acteurs die hun oude rol vertolken, is iets waar wij als nerds erg goed op gaan. En dat is ook iets wat synoniem is met het superhelden en sci-fi genre. Zo mogen we nu al verklappen dat er voor Spider Man 3 een oude bekende terugkomt. En een oude Batman acteur keert terug voor zijn rol in The Flash. Wie die acteurs zijn en wat Koos en Jelle ervan vinden, dat zie en hoor je terug in deze nieuwe editie van NerdCulture. Veel kijk- en luisterplezier.

Volg Nerd Culture op Twitter en het dedicated podcast kanaal

We hebben mede dankzij jullie steun Nerd Culture nieuw leven in kunnen blazen, we zijn dan ook dolblij met alle reacties iedere week op de podcast. Speciaal om het kanaal nog wat kracht bij te zetten kan je ons nu ook volgen op Twitter via @NerdCulturePC en ook de podcast is nu standalone als ‘Nerd Culture – A Gamekings Podcast’ te vinden op je favoriete podcast player.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch