Menu Premium
Loading...

ESOterisch, een Gamekings Elder Scrolls talkshow, part 1

24/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

MMO’s zijn cool, maar ook een aanslag op je vrije tijd. Je speelt er niet snel zes tegelijk zeg maar… Dat geldt ook bij Gamekings. In hun vrije tijd beperken de redacteuren zich tot twee MMO’s: good old World of Warcraft en The Elder Scrolls Online. En bij de laatste is de reden simpel. De MMO is goed en het is Elder Scrolls. Een van onze favo franchises of all time. Punt. Om die passie te kunnen uiten produceren we dit jaar in samenwerking met Bethesda drie keer een 100% Elder Scrolls talkshow, genaamd ‘ESOterisch’. Een talkshow die dus draait om onze liefde voor de Elder Scrolls franchise in het algemeen en Elder Scrolls Online in het speciaal. En je weet het, als wij een show produceren, dan maken wij, als oud TV producenten, ook echt een show. 

Een talkshow die helemaal draait om een van onze favo franchises

Wat gaan de doen in ESOtherisch. Simpel gezegd van uit alle hoeken en stand lullen over Elders Scrolls (Online) en alles wat daar bij hoort. En don’ t worry, daar kunnen we uren over ouwehoeren. Maar het is talkshow en dus maken we er ook een showtje van. De twee uur zit vol met verschillende topics en onderdelen. We gaan kijken wanneer we de eerste keer met Elder Scrolls in aanraking komen, we gaan herinneringen ophalen over Oblivion. Maar er is ook een speciale gast in de vorm van Rubensky, de grootste ESO-streamer van de Benelux. Er is een maffe quiz, een verkiezing tot mooiste ESO character van Nederland en we gaan kijken hoe Daan zijn eerste stappen in ESO zet. Live. Inclusief gekneusde duim.        

Met als speciale gast Rubensky, dé Elders Scrolls Online streamer van de Benelux

Een talkshow die helemaal draait om Elder Scrolls, kan en mag natuurlijk alleen maar fans bevatten. En dus is Jelle de host en ontvangt ie mede Elder Scrolls-fanaten Daan en Steven aan de desk. En als die gaan zitten, dan weet je eigenlijk al dat het goed komt. Veel kijk- en luisterplezier.   

 

Wegens een kleine vertraging van Gamekings Premiumvision #2 serveren we je vandaag eerst deze aflevering van Esoterisch. De “TV aflevering” zie je spoedig, vanmiddag! Groetjes, xoxo, Jelle

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch