Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Console Wars op de E3 2017

16/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ‘console wars’ zijn weer begonnen. Nintendo, Microsoft en Sony hebben allemaal de E3 persconferenties achter de rug en hoe nu verder? Skate en JJ gaan het hierover hebben in Premium: Console Wars op de E3 2017.

Nintendo Switch

De keuze om een nieuw platform te kiezen komt weer in zicht, de komende maanden gaan er hele dikke games uitkomen op alle consoles. We trappen af met de Switch. Daar komen de volgende games namelijk op uit aankomende tijd: Arms, Splatoon 2, Super Mario Oddyssey, Mario + Rabbits Kingdom Battle en Pokkén Tournament Deluxe. Een zeer redelijk rijtje aan games zeker als we het vergelijken met de launch line-up van de Wii U.

Xbox

Xbox kwam met Forza Motorsport 7, Crackdown 3, Cuphead, Sea of Thieves en Fable Furtune. Een korts lijstje maar wel met dikke games. Ook kwamen ze natuurlijk met de Xbox One X niet te vergeten en heeft Microsoft wel aardig wat diversiteit qua games.

Playstation

En dan sluiten we af met Playstation. Sony kwam met Crash Bandicoot N. Sane trilogy, Yakuza Kiwami, Everybody’s Golf, Gran Turismo Sport, Lawbreakers, Ni No Kuni 2, Final Fantasy XII The Zodiac Age, Knack 2 en Uncharted The Lost Legacy. Hier een beetje het zelfde als bij Xbox. JJ en Skate hebben 2 tot 3 titels die ze graag willen spelen en de rest hoeft eigenlijk niet. Het bekende probleem van Sony was natuurlijk dat ze vorig jaar op de E3 teveel hebben laten zien wat nog niet uitkwam waardoor titels nu twee keer voorbij kwamen en niet als nieuw voelde.

Het was niet de allerbeste E3 ooit, maar we hoeven ons geen zorgen te maken. Er komen weer genoeg vette games aan waar menig gamer weer met veel plezier mee aan de slag kan. Check wat JJ en Skate ervan vinden in Premium: Console Wars op de E3 2017.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch