Menu Premium

Weer een uitstel: Nieuwe Batman game Gotham Knights naar 2022

JeffreyHage 19/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe Batman game Gotham Knights is uitgesteld tot 2022. Dat meldt Gamespot online. De reden voor het uitstel is dat de kwaliteitsstandaard niet naar de zin is van Warner Bros. De ontwikkelaars geven wel aan dat er binnenkort meer nieuws rondom de game gaat verschijnen. Het loopt dus lekker bij WB want onlangs werd ook de nieuwe Harry Potter Legacy game uitgesteld, naar, je raadt het al, 2022.

Batman is dood?

In deze nieuwe game is Bruce Wayne’s alter ego er helaas niet meer. Bruce Wayne heeft wel nog een bericht achterlaten voor zijn andere kornuiten in Gotham City. Dit maakt de weg vrij voor Nightwing, Robin, Batgirl, en Red Hood, waarmee je in 2022 dus los kunt gaan. Je kunt de game in 2022 ook met iemand samen spelen, aangezien de game als singeplayer en two-player co-op te spelen gaat zijn. Voertuigen maken ook een return: zo zit o.a. de iconische Batcycle ook in de game. De pandemie heeft volgens de berichtgeving geen echte vat gehad op het ontwikkelproces van de game, maar het is nog niet af. Het nieuws blijft dus vaag. Wij vermoeden dat veel publishers de installed base van de PS5 en Xbox Series X en S nog te laag vinden om hun dure games nu al uit te brengen. Alles gaat namelijk opeens naar 2022… Gelukkig hebben we wél de trailer nog. Die kun je hieronder nog even bekijken om je geheugen op te frissen!

Het DC universe

Het DC universe tegenover het Marvel universe is een debat wat nooit meer weg gaat. Gelukkig is dit wél iets wat ook bij ons op de redactie veel stof doet opwaaien. Zo zijn we bij Filmkings meerdere malen met elkaar in conclaaf gegaan over de verschillende universes. Wat betreft die nieuwste Batman game blijft het nog even wachten totdat de nieuwste telg het licht gaat zien. Wél is duidelijk dat de game zowel op de PS4 als PS5 te spelen gaat zijn. Evenals op de Xbox One. In een officiële tweet kun je hieronder het gehele nieuws nog eens rustig checken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch