Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Filmkings over DC Fandome, Horror & The Batman

30/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze drukke week hebben onze jongens toch hier en daar de ruimte weten te vinden om het nieuwste filmnieuws in de gaten houden. En laten we eerlijk zijn, Het draait deze week voornamelijk om DC Fandome. Het evenement wat volledig draaide om DC. Hier zijn er ontzettend veel beelden naar buiten gekomen van de volgende lading films. Maar natuurlijk laten we het daar niet bij! Zo hebben we ook een paar nieuwtjes voor de horrorliefhebbers onder ons. En worden The Thing en the Texas Chainsaw Massacre ook besproken.

DC slaat keihard toe

Het is jullie vast niet ontgaan. DC heeft in 1 klap heel veel verschillende beelden en nieuwtjes naar buiten gebracht over hun volgende aantal films. Zo hebben we de eerste beelden van The Batman, The Suicide Squad en Black Adam gezien. En hebben we ook een nieuwe trailer kunnen kijken van Wonder Woman 1984. Ook hebben we de eerste officiële trailer gezien van The Snyder Cut, oftewel The Justice League, hoe Zack Snyder die voor ogen had. In 1 klap dus heel veel beelden. Buiten alle beelden om hebben we natuurlijk ook een paar nieuwtjes te horen gekregen over The Flash en de nieuwe Batman serie dat gaat over de Gotham Police Department.

Horror probeert weer eens te vernieuwen

Horror, you love it or hate it. Het horrorgenre heeft door de jaren heen veel hoogtepunten beleefd, maar ook veel dieptepunten. Vele van deze hoogtepunten bestonden uit de horrorfilms die uitkwamen in de jaren 70 en 80. Zo gebeurt het niet snel dat mensen films zoals The Texas Chainsaw Massacre, Halloween, Friday The 13th, A Nightmare On Elm Street of Alien niet kennen. Maar helaas zijn er in de latere jaren steeds minder echte classics uitgekomen. Dus het is weer eens tijd voor Hollywood om de oude franchises terug te halen, ze te ontstoffen en hopelijk de shine van de voorgaande films weer te herpakken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch