Menu Premium

Portkey Games verschuift ‘Harry Potter-RPG’ Hogwarts Legacy naar 2022

Alex 13/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wij als gamers zijn het inmiddels wel gewend. Games die hun oorspronkelijke releasedatum niet halen. Afgelopen jaar werd de ene game na de andere verschoven en dit kwam hoofdzakelijk door het beruchte Covid-19. Het is inmiddels 2021, maar het verschuiven van titels gaat gewoon vrolijk verder. Uitgever Portkey Games verplaatst Hogwarts Legacy namelijk naar 2022.

Hogwarts Legacy heeft meer tijd nodig

Dit nieuws kwam naar buiten via een Tweet van de Engelse uitgever, wat onderdeel is van Warner Bros Interactive Entertainment. Portkey Games wist te melden dat zij de ‘Harry Potter-RPG’ meer tijd willen geven. Dit alles om de Potter-fans straks de beste speelervaring mee te kunnen geven. In dit bericht wist de uitgever de fans nog wel te bedanken voor de vele positieve reacties op de aankondiging van Hogwarts Legacy. Wanneer wij de game nu kunnen gaan verwachten is echter nog niet bekendgemaakt.

Een eigen smoelwerk

Avalanche Software is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Hogwarts Legacy. De game moet een naar eigen zeggen “immersive, open-world, action role-playing-game” gaan worden, wat zich afspeelt in de jaren 1800. Ondanks dat de game trouw zal blijven aan het werk van schrijfster J.K. Rowling, zal Hogwarts Legacy een geheel eigen smoelwerk krijgen. Het speelt zich immers af voor de gebeurtenissen uit de immens populaire boeken en de daarbij behorende filmreeks. Hogwarts Legacy zal straks te spelen zijn op zowel de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S als de pc. Zit jij te wachten op deze titel? Had jij de game liever in 2021 in jouw console naar keuze willen stoppen? Of is het uitstellen van deze titel een prima beslissing? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch