Menu Premium
Loading...

Watch Dogs Characters Trailer

Gamekings Redactie 08/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je net zoals velen al heel lang wacht op Watch Dogs, dan weet je net zo goed als de rest dat het helemaal niet zo lang meer duurt voordat de game uitkomt. Als Watch Dogs nooit uitgesteld had geweest hadden we natuurlijk allang al aan de slag geweest met Aiden en zijn hack-praktijken, maar volgens Ubisoft hadden ze iets langer de tijd nodig om de laatste kleine foutjes uit de game te filteren. Nu het bijna zover is, is het tijd om de personages uit de game eens te leren kennen. Dat gebeurt vandaag, door middel van de Watch Dogs Characters Trailer.

We hebben van het hoofdpersonage van Watch Dogs, Aiden, ondertussen al heel wat gezien en ook wat andere gezichten hebben we al langs zien komen. Toch is er nog niet uitgebreid ingegaan op de (bijna) gehele cast. Clara Lille is één van die personages die we al eerder langs hebben zien komen in beelden van Watch Dogs en vandaag krijgt ze een fatsoenlijke introductie. Zij is namelijk een hacktivist en lijkt tot een van je vrienden te behoren. Ze noemt jullie samen zelfs een team, wat wel iets van waarde moet hebben.

Verder zien we ook T-Bone Grady langskomen, een man die ook geen vrienden is met de autoriteiten. Andere personages zijn Jordi Chin, een Aziatische man waar weinig over bekend is, Anthony “Iraq” Wade en Dermot “Lucky” Quinn. Hij is het type oude man die je nooit ergens van zou beschuldigen, maar achter het onschuldige gezicht schuilt het tegenovergestelde. De trailer laat ook nog gezichten zien die verder geen introductie krijgen. Waarschijnlijk zijn deze personages minder belangrijk voor het verhaal.

Na het eerdere uitstel is het 27 mei tijd om aan de slag te gaan met Watch Dogs. Dit kan als je in het bezit bent van een PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One of Xbox 360. Mocht je Watch Dogs op de Wii U willen spelen, is het wachten tot een nog onbekende datum in het laatste kwartaal van 2014.
Watch Dogs Characters Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch