Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Sonic the Hedgehog 2, Tokyo Vice & Ghost Song

24/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niks leukers dan kritisch naar een nieuwe trailer te kijken. Want je weet nooit of ie vet is of juist extreem klote. Bij Gamekings kunnen we die passie uitleven bij Trailer Trash. Waar we trailers kunnen loven als ze fantastisch zijn of ons weten te prikkelen om het uiteindelijke eindresultaat te bekijken. Maar waar we ook keihard trailers kunnen bashen met behulp van onze rode buzzers. Welke trailers gaan het dit keer overleven? En welke trailers gaan kansloos ten onder? Je ziet het allemaal speciaal voor de Premium Bazen in deze editie van Trailer Trash. Zo zijn er vandaag trailers van onder andere Sonic the Hedgehog 2, Tokyo Vice, Ghost Song. 

Haalt de trailer van Sonic the Hedgehog 2 het einde of niet?

Op de redactie houden we van verschillende soorten games, series en films. Daarom kan onze mening soms alle kanten op vliegen. Zo waren we vooraf nogal sceptisch over de trailer van Sonic the Hedgehog 2. Want de eerste film was nogal k met p. En dan hebben we het nog niet eens over het gezicht van Sonic. gaat het nu wel goed bij de trailer van de nieuwe film? Gaat deze trailer de rode knop overleven? 

Gaat Tokyo Vice het overleven?

Hieronder vind je de volledige lijst van de trailers die we in deze editie behandelen. Er zitten een aantal nieuwe HBO titels bij. Want die streaming service is eindelijk uit in Nederland. Denk aan de de trailer van Tokyo Vice. Gaan we deze beelden tot het einde door kijken? Is het acteer werk en de cinematografie daarvoor goed genoeg? Of gaat het keihard ten onder? Je komt er achter in deze editie van Trailer Trash.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch