Menu Premium
Loading...

PC Master Race #8 – Over ROG gaming laptops, MSI RTX 3080 & Nvidia

01/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de maandelijkse portie pure PC passie. Hoog tijd dus voor een nieuwe editie van PC Master Race dus. In deze aflevering gaan Daan, Jelle en Steven alle ins en outs met je doornemen over waarom de PC het bazigste bazen platform is om je games van af te spelen. Met onder andere: Asus ROG teasde deze week een nieuwe Tiger Lake-H gaming laptop, winkels annuleren de RTX 3080 Gaming X Trio en er komt nieuwe Nvidia videokaart.

Een nieuwe Asus ROG gaming laptop

Asus ROG komt met een nieuwe gaming laptop. 11 mei om 14.00 uur is het zover, dan komt het nieuwe bakbeest voorbij bij een presentatie. Maar wat mag je eigenlijk allemaal verwachten? Uiteraard de beste specs die er maar te vinden zijn,zoals een I9 1100H processor, 32GB aan ram en nog veel, veel meer. Wat de overige specs van deze laptop zijn, gaan Steven, Daan en Koos met je bespreken. Waar er behoorlijk goed nieuws dus is voor gaming laptops, is er ook minder goed nieuws. En dat komt dan uit de hoek van MSI dat stopt met de productie van RTX 3080 Gaming X Trio. Hierdoor worden alle oude exemplaren niet aan de winkels verkocht en is het weer achter aan in de rij aansluiten als je een laptop met een dikke videokaart wil.

De nieuwe Nvidia videokaarten

Nieuwe hardware is iets waar onze PC snobs net als jij hard op gaan. En een nieuwe Nvidia kaart is op zichzelf al reden genoeg om lekker te nerden op de specs. En deze nieuwe Nvidia RTX 3080 Ti is daar geen uitzondering op. De kaart ziet op 21 mei het levenslicht en heeft o.a. een betere 4k perfomance van wel 10%. Is dit dan alles? Oh nee, zeker niet. AMD heeft ook bekend gemaakt dat het ‘t grote chipkaart probleem gaat oplossen en Apple wil in de zomer beginnen met M2 chips te verschepen. Dit alles en meer in deze nieuwe editie van PC Master Race.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch