Menu Premium
Loading...

Rocket Arena Review – Kopen, bugetbak of slopen?

26/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat hebben Nasa, SpaceX, de ESA en Final Strike Games gemeen? Al deze bedrijven draaien om raketten. Final Strike Games omdat ze deze week hun eerste game gereleased hebben genaamd Rocket Arena. In deze third-person Arena Hero Shooter kan je alleen maar met raketten schieten. Maar hoe lang blijft dat leuk vraagt Jelle zich af. Gelukkig heeft Tom de game gespeeld en verteld zijn bevindingen van de game in deze Rocket Arena review.

Kleine, grote, snelle, langzame, stuiterende en teleporterende raketten

In de wereld van Rocket Arena draait alles om raketten. In de 3v3 multiplayer game moet je met verschillende soorten raketwerpers de tegenstanders van de map afschieten. Je kunt spelen met een diverse cast van karakters, ieder met zijn of haar eigen raketwerper en abilities. Elk karakter heeft een unieke raketwerper, sommige hebben snelle kleine raketten en sommige hebben weer langzame grote raketten. Daarnaast hebben alle karakters twee abilities. Abilities die we voor moeten zorgen dat je makkelijker de andere karakters van de map af schiet of die er juist voor zorgen dat je meer damage doet. Wanneer je bij iemand damage doet, loopt er een meter op. Als de meter vol is schiet je de tegenstander met één raket van de map. Waar kennen we deze mechanic nog meer van? Juist ja, Super Smash Bros.

“Hoe lang blijft het leuk?”

Naast dat je spelers van de kaart moet schieten zijn er ook modus die de game nog wat ingewikkelder maken. Zo is er Rocketball waar je net als het welbekende voetbal, handball en de free to play game Rocket League een bal in een goaltje moet krijgen. Mega Rocket waar je zo lang mogelijk naast een grote raket moet staan zonder weggeschoten te worden. En de modus voor mensen die van muntjes verzamelen houden: Coin Rush.

Rocket Arena is een tijdje uit maar er is maar weinig buzz rond de game. Hoe komt dat? En is dat terecht? Jelle en Tom bespreken dit in deze Rocket Arena review en geven een koopadvies van de nieuwste Arena Shooter van EA.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch