Menu Premium

Warzone patch fixed Hunt for Adler bugs en geeft een voorproefje op balance changes

Dansky 29/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds een week is seizoen 3 uit voor Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone. Maar zoals zoveel in het leven gaat het niet allemaal in één keer goed. Bij de introductie van seizoen 3 zijn er weer een hoop bugs gevonden. Met name bij het nieuwe event Hunt for Adler waren er een hoop bugs te vinden. Gelukkig heeft Raven Software niet zitten slapen en is er een nieuwe patch die deze, en andere bugs, oplost.

Nieuw Warzone event Hunt for Adler had nogal last van bugs

Het nieuwe event Hunt for Adler, waarbij je op zoek gaat naar de gevangen genomen Adler, stuurt je heel Verdansk door. Drie contracts moeten worden uitgevoerd om een exclusieve skin voor de Operator Adler te krijgen. Helaas waren deze gebugged; ofwel de contracts waren niet te zien op de map of ze waren er wel maar de voortgang werd niet opgeslagen. En dat is nogal jammer gezien de contracten maar één keer per rondje spawnen.

Raven Software heeft deze bugs aangepakt en als het goed is kan je de Hunt for Adler challenge nu afronden. Daarnaast komt Raven binnenkort met een update omtrent het verlengen van het event. Het is natuurlijk erg lullig als je het contract hebt gedaan, niet de rewards krijgt en vervolgens het event ophoudt.

Out-of-bounds problemen weer terug in Verdansk

Het probleem wat Verdansk al langer teistert, behalve aimbots, cheaters en ander gespuis, zijn de out-of-bound glitches. Vorig jaar was dit bij de sluizen, dit keer kan je onder de map komen bij Stadium en bij Airport. En alhoewel winnen op deze manier natuurlijk erg zielig is zorgt het ook voor leuke momenten zoals deze druiloor, en deze heldMet deze patch moeten de glitches verholpen zijn en kan je niet meer worden verrast door een mol met een Bullfrog.

Als laatste teased Raven in hun patch notes aankomende veranderingen voor de Bullfrog, de huidige FOTM, de CR-56 AMAX en de Fara 83. Wanneer deze aanpassingen komen is nog niet bekend. De kans is groot dat Raven eerst nog meer wil testen en dat ze op deze manier laten weten dat ze een oogje in het zeil houden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch