Menu Premium

Call of Duty speler wint een potje Warzone zonder ook maar iets te doen

JeffreyHage 06/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan het eind van een Call of Duty match bovenaan staan, is op zichzelf al een lastige opgave. Ruim honderd mensen willen immers hetzelfde. Pinkys_Brain heeft de victory toch voor elkaar gekregen. Hoe is dat nu nieuws horen we je zeggen? Nou, hij deed dat zonder ook maar 1 kill te maken. En hij ging nog een stapje verder. Pinkys_Brain heeft zelfs geen enkel punt damage toegekend. De meer dan terechte vraag is nu als volgt: hoe is het mogelijk om een match Call of Duty Warzone te winnen zonder ook maar iets te doen?

Dat verdomde gas ook in Warzone…

Gas kan bij Call of Duty voor veel narigheid zorgen. Zo won Pinkys_Brain de match nadat zijn medespelers zich vastliepen op de onderkant van een heuvel. Nadat de spelers daar vast zaten, werden ze door het gas gegrepen. En zoals de vaste spelers van Call of Duty (of elke andere Battle Royal game) weten: als je eenmaal vast zit in het gas, dan is er geen houden meer aan. Pinkys_Brain voltooide wel één contract in de game, maar zoals je in de video hieronder kan zien is dat ook echt alles wat de beste maan deed. De rest keek hij toe hoe de victory naar hem toe. Bizar!

Won a solos game with 0 kills and 0 damage… from r/CODWarzone

Geen glitch

Het is niet zo gek om te denken dat er wellicht een glitch was die ervoor zorgde dat Pinkys_Brain won. En in zekere zin is dat ook zo, aangezien zijn medespelers zich stukliepen op een rots onderaan een heuvel. Of dit door Activision aangepakt gaat worden, is nog onduidelijk. Je had ook kunnen weten dat je eerder naar boven moest. Eerder is er wel wat van de gamesize afgehaald en is er daarnaast (weliswaar op 1 april) informatie gelekt over de ‘nieuwe‘ map. De game is dus absoluut nog in beweging, maar of dit soort glitches uit de game gaan verdwijnen blijft onzeker. En hey, het levert in ieder geval wel leuke content op op deze manier!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch