Menu Premium

Warner Brothers Montreal bezig met nieuwe Batman Arkham-game?

Jan Johan Beldrok 22/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er doen al een geruime tijd geruchten de rondte dat er een nieuwe Batman-game in de maak zou zijn. De wens kan hierbij natuurlijk de vader van de gedachte zijn, want wat een vette spellen waren die Batman Arkham-games. En wat was het klote dat de developer Rocksteady na het laatste deel (Arkham Night) nauwelijks nog info over de toekomst van de franchise los liet. Maar nu lijken er dan toch eindelijk de eerste aanwijzingen daar te zijn dat er daadwerkelijk een vervolg komt op Arkham Asylum (2009), Arkham City (2011), Arkham Origins (2013) en Arkham Knight (2015).

De nieuwe Batman zou Batman Arkham Legacy gaan heten

Er lekten deze week namelijk online enkele details over de nieuwe Batman-game van WB Montreal. Zo zou het nieuwste deel in de franchise Batman Arkham Legacy gaan heten. Een ander saillant detail is dat je met de hele Batman-familie kunt gaan spelen. Robin en Batgirl staan dan straks voor je klaar.

De geruchten komen van een betrouwbare bron

Het zijn natuurlijk geruchten en dus moet je er altijd het vaatje zout bij pakken. De bron is er echter wel een die redelijk betrouwbaar genoemd mag worden. Het betreft namelijk niemand minder dan Sabi. Deze dame lekt wel vaker en dat doet ze met een hoge graad aan waarheid. Zo verklapte Sabi een groot deel van de lineup van de E3 2019 en kreeg ze Nintendo zo ver dat ze advocaten op haar afstuurden. En dat doe je niet als er niks van de informatie waar is.

Volgens Sabi hoeven we ook niet lang te wachten op bevestiging van haar geruchten. Als we haar mogen geloven komt de officiële onthulling van Batman: Arkham Legacy namelijk al op de verjaardag van Batman: Arkham Origins, en dat is 25 oktober aanstaande. Maar ook dat is dus weer een gerucht… Kom op Warner Brothers, verlos ons uit ons lijden…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch