Menu Premium
Loading...

Batman: Arkham Knight Review

07/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de geweldige games Arkham City en Arkham Asylum is er dan nu eindelijk Batman: Arkham Knight. Jelle en Emiel hebben er zo veel zin in dat ze niet kunnen wachten om te beginnen met deze Batman: Arkham Knight Review.

Batman: Arkham Knight is een action-adventure game en speelt zich één jaar na de gebeurtenissen in Batman: Arkham City af. Je speelt natuurlijk als Batman en vliegt, vecht en rijdt door Gotham City. Wat Batman: Arkham Knight zo bijzonder maakt is dat je nu zelf gebruik kan maken van je eigen Batmobile. Gebruik de Batmobile om te reizen door deze grote open wereld.

Volgens Jelle en Emiel zien de console versies van de game er zeer smooth en bijzonder uit. Helaas zijn er met de PC versie veel problemen geweest waardoor de game onstabiel werd en hij is daarom ook van Steam verwijderd. Totdat alle problemen zijn opgelost is het nog af wachten op een goede versie voor de PC.

Ben jij de ultieme Batman fan en hou je van open wereld games? Dan is deze game zeker iets voor jou en kijk daarom ook snel naar deze Batman: Arkham Knight Review.

Ontwikkelaar: Rocksteady Studios
Uitgever: Warner Bros. Interactive Entertainment
Platform: PC – PlayStation 4 – Xbox One

Batman_splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch