Menu Premium
Loading...

Batman: Arkham Origins Review

23/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe Batman-game! Jelle en Steven zitten voor je klaar om je te vertellen of de game aan de hoge verwachtingen van de fans voldoet. Je ziet het in deze Batman: Arkham Origins Review.

De eerste game van deze recente Batman-trilogie, genaamd Batman: Arkham Asylum, kwam in 2010 uit en werd door de critici en consumenten zeer goed ontvangen. De volwassen sfeer en de sterke gameplay maakte deze game van Rocksteady Studios een succes. Uiteraard hebben ze doorgebouwd op dit succes en heeft Rocksteady Studios een opvolger uitgebracht met de naam Batman: Arkham City. Wat niemand had durven dromen, is dat deze game nog beter was dan de vorige en vele Batman-fans meer dan tevreden maakte.

Het is dan ook de taak aan deze Batman: Arkham Origins om zijn voorgangers te evenaren of misschien zelfs wel te overtreffen. Jelle en Steven waren groot fan van de twee vorige Batman-games en hopen ook dat Batman: Arkham Origins een echte topper wordt.

De game speelt zich af in het bekende Gotham, de stad die je in de vorige delen ook al hebt kunnen verkennen. Wat er ditmaal anders is, is dat je nu in de schoenen kruipt van een redelijk onervaren Batman. De gebeurtenissen in de game spelen zich namelijk af voor de tijd dat Gotham veranderd is in een chaotische stad vol met baddies. De game vertelt het verhaal van de ondergang en isolatie van Gotham City.

Jelle en Steven zaten er al een tijdje op te wachten en zijn nu eindelijk aan de slag gegaan met deze Batman: Arkham Origins. Of deze game aan de hoge verwachtingen voldoet? Je hoort het van Jelle en Steven!

Ontwikkelaar: Warner Bros. Games Montréal
Uitgever: Warner Bros. Interactive Entertainment
Platform: PlayStation 3, PC, Xbox 360 en Wii U

Batman Arkham Origins Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch