Menu Premium

Ubisoft kondigt Far Cry 5 en The Crew 2 aan

Richard den Toom 16/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 staat bijna voor de deur, maar Ubisoft heeft zojuist een boekje opengedaan over wat zij voor ons in petto heeft! In het huidige fiscale jaar, dat loopt van 1 april 2017 tot en met 31 maart 2018, heeft de Franse uitgever vier games voor ons klaar staan. Een daarvan kennen we al, South Park: The Fractured But Whole, en over de tweede gaan alle lange tijd geruchten, de nieuwe Assassin’s Creed. Maar ook Far Cry 5 en The Crew 2 gaan voor 31 maart 2018 uitkomen!

Over The Crew 2 valt, buiten dat de game dit fiscale jaar uit moet komen, nog weinig te zeggen, maar geruchten gaan dat Far Cry 5 zich af gaat spelen in de Amerikaanse staat Montana en dat de game in september uit gaat komen. Een plaatselijke krant berichtte dat een film crew in de buurt van Great Falls, Montana beelden aan het schieten was voor een videogame, mogelijk dus Far Cry 5.

Over South Park: TFBW ging vorige week een gerucht de ronde dat de game op korte termijn uit gaat komen, maar Ubisoft heeft daar nog geen commentaar op gegeven en daar is vandaag geen verandering in gekomen: South Park staat gepland voor het huidige fiscale jaar.

Assassin’s Creed staat al tijden garant voor geruchten en vorige week lekte er een eerste screenshot van de game uit, vergezelt door een lading onbevestigde geruchten. Bronnen van Eurogamer wisten te vertellen dat het nieuwe deel Assassin’s Creed: Origins gaat heten, het een prequel is en de game zich afspeelt in het Oude Egypte.

Tot slot heeft Ubisoft ook aangegeven dat de release van een nieuwe IP is uitgesteld tot het volgende fiscale jaar, dat begint op 1 april 2018. Alain Martinez, financieel directeur bij Ubisoft, heeft aan Polygon laten weten dat het gaat om een ‘multiplayer game with strong live operations’.

De E3-persconferentie van Ubisoft vindt plaats op maandag 12 juni om 22 uur Nederlandse tijd en daar zal de uitgever ongetwijfeld meer gaan laten zien van de vandaag aangekondigde titels. Het is de vraag of Ubisoft nu al haar kaarten op tafel heeft gelegd of dat de Fransen nog een verrassing achter de hand hebben voor de E3. Denken jullie dat Ubi nog een verrassing voor ons in petto heeft? Laat het weten in de comments!

Bron: Polygon

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch