Menu Premium

South Park: The Fractured but Whole komt mogelijk eerder dan wij denken

Duncan Israel 10/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je leest het goed, South Park: The Fractured but Whole-nieuws! Het is al lang stil rondom de game, maar nu gaat er een gerucht de ronde die wij als Gamekings niet achterwege konden laten. Er is mogelijk een releasedatum vastgesteld voor de game van Ubisoft, namelijk 30 juni 2017!

Er zijn een aantal online winkels die nu achter de pre-order van de game de bovengenoemde datum hebben gezet. Nu weten we dat winkels niet de meest betrouwbare bronnen zijn, maar het is erg toevallig dat al deze retailers dezelfde releasedatum gebruiken. Nu willen we natuurlijk zelf die game ook zo snel mogelijk spelen, dus laten we hopen dat het waar is.
Het is al geruime tijd erg stil rondom South Park: The Fractured but Whole, maar misschien is dit gerucht wel een mooie gelegenheid om alle ontwikkelingen rondom de game nog eens op een rijtje te zetten.

In maart 2014 werden de eerste ideeën rondom een vervolg van South Park: The Stick of Truth kenbaar gemaakt door Matt Stone en Trey Parker, de ouders van de serie. Tijdens de E3 van 2015 werd South Park: The Fractured but Whole voor de eerste keer aangekondigd tijdens de Ubisoft persconferentie. We wisten toen nog niet dat het inmiddels ruim twee jaar ging duren voordat de game daadwerkelijk speelbaar zou zijn.  Een jaar later, tijdens de E3, kwamen Parker en Stone met hun eerste releasedatum voor de game, die zij vervolgens drie maanden later uitstelde. De laatste keer dat we iets over de game hebben gehoord is in februari van dit jaar. Ubisoft geeft aan dat de game wederom uitgesteld wordt naar het fiscaal jaar 2018, wat inhoudt dat de game in de periode van april 2017 tot maart 2018 uit zou kunnen komen.

Ubisoft heeft niets bevestigd rondom deze mogelijke releasedatum, het gaat hier daarom maar om een gerucht, maar misschien gaan we meer te weten komen tijdens de E3. Laat vooral in de comments weten wat jij denkt van deze releasedatum en of jij nu nog zit te wachten op South Park: The Fractured but Whole, of dat jij het hele superhelden verhaal een gepasseerd station vindt?

 

Bronnen: Budgetgaming, Game-outlet, Wehkamp

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch