Menu Premium

Two Point Hospital komt pas in 2020 naar de console

Alex 25/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste tijd komen dit soort nieuwtjes helaas vaker voor. Games als The Last of Us 2, Doom Eternal, Vampire: The Masquerade en Fallout 76 Wastelanders update zijn allemaal verschoven naar een latere datum. Vandaag komt er nog een game bij op de lijst van 2020 releases. Two Point Studios heeft haar console-versie van Two Point Hospital ook verschoven naar het volgende jaar. Zo laat de studio zelf weten.

We hebben gewoon meer tijd nodig

Volgens de ontwikkelaar hebben zij meer tijd nodig om de code van de game te optimaliseren. In een blog op de officiĆ«le website van de game wist Brand Director Craig Laycock het volgende te melden: “Making a management simulation game on three consoles (and making it the best it possibly can be on all three), is a tricky programming puzzle. We have to take the game apart and figure out how to fit it into what is essentially a smaller box. That takes a fair amount of time and engineering work, and it turns out we need to take a little more to iron out the remaining creases.” De console-versie van de game is nu uitgesteld naar de eerste helft van 2020. Een exacte releasedatum weet het bedrijf echter nog niet te geven.

Two Point Hospital als spirituele opvolger

In Two Point Hospital moet jij als speler een ziekenhuis zien te runnen. Er komen allerlei vreemde ziektes op jouw pad en het is aan jou om de juiste artsen op de desbetreffende patiƫnten te zetten. Het bouwen van de geschikte ziekenhuisafdelingen behoort hierbij ook tot jouw takenpakket. Het is de spirituele opvolger van de in 1997 verschenen Theme Hospital. Deze werd destijds ontwikkeld door de inmiddels failliete ontwikkelaar Bullfrog Productions Limited. Two Point Hospital is op dit moment alleen nog te spelen op de PC.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch