Menu Premium

Doom Eternal is uitgesteld naar 2020; nog geen datum voor Switch-versie

Alex 08/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Doom Eternal stond gepland voor een release op 22 november aanstaande. Deze datum is echter komen te vervallen, want id Software en Bethesda Softworks hebben de game uitgesteld naar volgend jaar. Doom Eternal zal nu het levenslicht gaan zien op 20 maart 2020. Dit werd bekendgemaakt via het officiële Twitterkanaal van de game.

Doom is nog niet af

Ben jij in het bezit van een Nintendo Switch en wilde je de game op Nintendo’s hybride-console gaan spelen, dan moet je zelfs nog wat langer wachten. Waar de PlayStation 4, Xbox One en PC-versies op 20 maart op de markt gaan verschijnen, is de Switch-versie van Doom Eternal uitgesteld naar een nog onbekende datum. De reden van dit uitstel heeft te maken met het feit dat de game simpelweg nog niet voldoet aan de eisen die zij zelf hebben gesteld. Er is meer tijd nodige om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Ook zal de Invasion Mode niet beschikbaar zijn bij de launch. Deze zal als een gratis update verschijnen nadat de game in de winkelrekken ligt. Heb je de game in de pre-order staan, dan krijg je Doom 64 er gratis bij. Deze versie van Doom kwam uit op de Nintendo 64 in 1997 en zal op 20 maart 2020 voor alle consoles beschikbaar zijn.

De sequel

De Doom franchise kreeg in het jaar 2016 een reboot. Na 12 jaar van afwezigheid konden gamers eindelijk weer in de huid kruipen van Doom’s protagonist; Doomguy. Doom Eternal is een direct vervolg op haar voorganger en zoals we van deze first-person shooter-reeks gewend zijn, vliegen er in dit deel ook weer de nodige ledenmaten in het rond. Baal jij van het uitstellen van Doom Eternal? Of kan je wel even wachten tot maart 2020? Laat het weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch