Menu Premium

The Last of Us 2 wordt uitgesteld tot mei 2020

Lars Leeftink 24/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We moeten nog even wachten op The Last of Us 2. Sony en Naughty Dog hebben wat meer tijd nodig te hebben om de game uit te brengen. Volgens Kotaku’s Jason Schreier is de game uitgesteld tot mei 2020. Dat nadat de release date van de game (21 februari 2020) vorige maand nog bekend werd gemaakt.

Wat is er dan in de tussentijd gebeurt?

Dat is de grote vraag. Het is namelijk wel heel vreemd om vorige maand een release date aan te kondigen en amper een paar weken later daar weer op terug te komen. Je zou toch denken dat Sony en Naughty Dog wel beter weten. Jason Schreier is een betrouwbare bron gebleken, want hij was de eerste die het melde. De game is dus inderdaad met een maand of twee uitgesteld. Geduld is een schone zaak.

The Last of Us 2

Zou dus op 21 oktober 2020 uitkomen voor de PlayStation 4. Dit werd een paar weken geleden aangekondigd tijdens PlayStation State of Play. Toen was de game van Naughty Dog het hoogtepunt van een verder snel te vergeten show. We kregen een paar nieuwe trailers en wat meer informatie over de game, waaronder dus de release datum. Deze release datum lijkt dus nu ineens een tikkeltje enthousiast te zijn geweest.

Vier maanden is niet baanbrekend, maar mensen die uit zitten te kijken naar deze game zullen dus wel nog twee maandjes geduld moeten hebben en misschien nog even wat andere games aanschaffen om de tijd mee te doden. Kotaku verwacht deze week namelijk een officieel persbericht dat de exclusive van PlayStation uitgesteld zal worden. Hopelijk krijgen we dan ook een reden waarom de game twee maanden wordt uitgesteld. Want het kan dan niet om iets extreems gaan. To be continued.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch