Menu Premium

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 uitgesteld

Jan Johan Beldrok 17/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het leek de laatste tijd rustig aan het gehate ‘uitstel-front’, maar zoals altijd, schijn bedriegt. Er is er namelijk weer een uitstellertje opgedoken. Uitgever Paradox Interactive en ontwikkelaar Hardsuit Labs kondigden gezamenlijk aan dat er een tegenslag was in het productieproces van hun game Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Het vervolg op de eerste, best wel aardige RPG, stond eerst gepland voor het eerste kwartaal van 2020, maar dat is nu van tafel. Paradox Interactive geeft aan dat er nu gemikt wordt op een releasedatum later in het jaar (2020).

‘Liever uitstel dan zestien patches voordat de game speelbaar is’

Vertragingen zijn vrijwel altijd kut. We kennen eigenlijk geen vertraging die als tof beschouwd mag worden. Paradox verzekert ons echter dat we er geen onoverkomelijke problemen achter moeten zoeken. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 komt er gewoon aan. De maanden uitstel zijn volgens de mensen achter de game echter broodnodig om een ??beter spel te kunnen maken. “We hebben meer tijd nodig om de game te maken waar jullie op zitten te wachten. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 komt nog altijd in 2020 uit, maar we vinden het zorgen voor kwaliteit belangrijker dan de game al in het eerste kwartaal uitbrengen. Het was geen makkelijke keuze. Gedurende 2019 hebben we onze processen verbeterd en onze teams uitgebreid, maar het werd al snel duidelijk dat dit niet genoeg was om de kwaliteit te leveren op de afgesproken datum.”

Complete uitleg uitstel in een developer blog post

Met deze uitleg kunnen we eigenlijk prima leven. Sterker nog, waren maar meer developers en publishers zo eerlijk en maakten maar meer partijen deze keuze. Scheelt ons weer een patch of zestien downloaden en toepassen voordat een game speelbaar is… Mocht je de complete uitleg over het uitstel willen horen, dan vind je dat in de brief van Narrative Lead Brian Mitsoda aan de community: https://www.bloodlines2.com/en/dev-blog-post

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch