Menu Premium
Loading...

Nieuwste factie van Total War: Three Kingdoms bekendgemaakt

Koos Mooten 08/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Daar is ie dan! De twaalfde speelbare factie voor Total War: Three Kingdoms is alweer bekend! Namelijk de factie van Dong Zhuo. Dit is trouwens ook de ultieme bad-guy in de game en ook in de geschiedenis… De beste man wist namelijk met een staatsgreep heel China een aantal jaren in zijn macht te houden! Hij was een generaal tijdens de Han-dynastie. In de game zal je hem eerst moeten verslaan en daarna zal hij ook speelbaar zijn! Ook kan je de factie vrijspelen door het Empreror-niveau in de campagne te bereiken.

Chinese legers van Dong Zhuo

7 Maart kunnen we eindelijk aan de slag met de nieuwste Total War game op de PC. Je kunt de game overigens ook gaan spelen op macOS en Linux kort na de release op de voor Windows. Na Total War: Warhammer die een fantasy achtig sfeer aandeed, gaan we nu terug naar een meer historische setting. In de Reveal Trailer zijn de indrukwekkende Chinese legers te zien en wordt ook Dong Zhuo tof in beeld gebracht. De game ziet er al stukken indrukwekkender uit dan zijn voorgangers en de pijlenregen en wapens zien er beter uit als ooit tevoren!

Creative Assembly werkt aan FPS

Eerder deze week werd ook bekend dat de ontwikkelaar van Total War, Creative Assembly, ook werkt aan een first person shooter. Wat deze game precies zal gaan zijn is nog totaal onbekend, maar we zijn in ieder geval heel erg benieuwd welke andere richtingen de studio nog op kan gaan. Mogelijk gaat het hier namelijk om een sci-fi shooter.

Bij ons op de redactie heeft met name Skate enorm veel zin in de game. Hebben jullie ook weer zo veel zin om weer legers aan te mogen sturen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch