Menu Premium
Loading...

Total War: Warhammer II Review

26/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate is binnen Gamekings de man met de meeste presentatie ervaring. Dat hij niet schroomt om moederziel alleen plaats te nemen achter de desk, heb je al kunnen zien bij de preview van Total War: Warhammer II. Skate sprak destijds positieve woorden over de nieuwste game uit de Total War-serie. Dat het huwelijk met de Warhammer-franchise potentie kende, was met het sterke eerste deel al duidelijk. Nu kunnen we dus bijna aan de slag met het vervolg. Skate borduurt in deze review verder op zijn eerder uitgesproken positieve indruk van Total War: Warhammer II. Benieuwd naar zijn definitieve oordeel? Check nu de Total War: Warhammer II Review!

Skate soleert en velt zijn oordeel!

De jongste telg uit de zo geliefde PC-serie stond in een eerder stadium bekend om de veelzijdige historische settings. Zo passeerden het oude Rome, Napoleons Frankrijk en Feodaal Japan de revue. Toen de serie in commercieel opzicht in een neerwaartse spiraal terecht kwam, leefde bij de community het gevoel dat ontwikkelaar Creative Assembly snel met vernieuwingen moest komen. Een huwelijk tussen de Warhammer-licentie en de Total War-serie was met de eerste Total War: Warhammer een feit. In deze review slaat Skate spijkers met koppen. De Total War-serie gaat hem aan het hart. In dit item zet hij zijn gedachten en indrukken feilloos uiteen. De hardcore Total War-fans hebben zodoende aan informatie niet te klagen!

Wat is jullie gevoel bij Total War: Warhammer II? Zijn jullie een fan van de Total War-serie en kunnen jullie de combinatie met de Warhammer-franchise waarderen? Hoe kijken jullie terug op het eerste deel? Zie jij een sequel zitten, of ben je een minder groot fan van de Warhammer-franchise? Laat jullie horen in de comments onder deze Total War: Warhammer 2 Preview!

In zijn enthousiasme over de campaign van Total War: Warhammer 2, vergat Skate dieper in te gaan op de multiplayer-modi van de nieuwste Total War game. De Gamekings-veteraan zal hier later in een item nog op ingaan. Uiteraard komt dan ook de nieuwe free for al modus ter sprake.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch