Menu Premium

The Outer Worlds komt in juni naar de Nintendo Switch

Alex 31/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Obsidian Entertainment heeft laten weten dat de Switch-versie van The Outer Worlds in juni naar de console van Nintendo zal gaan komen. Officieel was het de bedoeling om de game op 6 maart 2020 te lanceren. Naar eigen zeggen was het uitstellen van de Switch-versie noodzakelijk vanwege het beruchte Coronavirus.

Eerst even updaten voor gebruik

Dat de oorspronkelijke releasedatum van 6 maart 2020 niet gehaald is mag duidelijk zijn. De game is immers nog nergens te vinden, zowel niet in digitale als in fysieke vorm. Vanaf 5 juni aanstaande kunnen Nintendo Switch bezitters dan toch eindelijk aan de slag met de RPG van Obsidian Entertainment. Het Amerikaanse bedrijf laat echter wel weten, dat de fysieke cartridge van The Outer Worlds een zogeheten day one patch met zich mee zal brengen van maar liefst 6 GB. Op de website van de game laat Obsidian het volgende weten.

“As we prepare for another arrival of new colonists, we have some very important information for those making this journey, specifically for you colonists who prefer your goods in physical form: The retail version The Outer Worlds comes on a physical cartridge, and it will be accompanied by a day one patch that could be up to 6 GB. This patch will optimize gameplay, provide additional hi-res textures, and include other fixes to provide the employees of Halcyon with the best gameplay experience.”

Even het geheugen opfrissen

The Outer Worlds zag het levenslicht in oktober van vorig jaar. De game die in de volksmond ook wel “Fallout in space” wordt genoemd, is een action-RPG waar onder anderen Tim Cain en Leonard Boyarsky aan hebben meegewerkt. Beide heren stonden aan de spreekwoordelijke wieg van de Fallout-serie. In de tijd van de release zijn Jelle en Boris aan de slag gegaan met deze titel en hun bevindingen zijn hier terug te kijken. Ga jij deze Nintendo Switch-versie in huis halen? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch