Menu Premium

Obsidian brengt The Outer Worlds in maart naar de Nintendo Switch

Alex 30/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Obsidian Entertainment verraste vorig jaar vriend en vijand met hun Role Playing Game The Outer Worlds. De game werd gereleased voor zowel de PlayStation 4, Xbox One als de PC. Al snel werd duidelijk dat de ‘Fallout in space’-game ook richting de Nintendo Switch zou gaan komen. Een releasedatum was echter nog niet bekendgemaakt. Vandaag laten de mensen achter The Outer Worlds weten dat de game vanaf maart naar de console van Nintendo zal gaan komen.

The Outer Worlds is er straks ook voor onderweg

De trotse bezitters van een Nintendo Switch kunnen vanaf 6 maart 2020 aan de slag met deze RPG. Naast de digitale winkel van Nintendo, zal The Outer Worlds ook verkrijgbaar zijn in de ouderwetse fysieke winkels. Een kleine kanttekening is echter wel; de ‘fysieke exemplaren’ worden zonder cartridges verkocht. In plaats daarvan krijgen gamers een download code. Hoewel je dan in het bezit bent van een kek hoesje, de game zal toch echt via de Nintendo eShop moeten worden gedownload. Er is verder nog niets bekend omtrent deze Switch-versie. Obsidian Entertainment en uitgever Private Division wisten vandaag enkel en alleen de releasedatum bekend te maken.

The Outer Worlds

Even het geheugen opfrissen

In een nieuwe rubriek kijken wij terug op bepaalde grote games. Wat is er in de loop der tijd veranderd. Speelt het bijvoorbeeld nog steeds lekker na die ene update. Aan het begin van deze maand was de aftrap van deze nieuwe rubriek en Jelle een JJ blikte hierin terug op The Outer Worlds. Speciaal voor die gene die nog twijfelen over deze game; de review van deze titel is hier terug te kijken. Zoals gezegd komt de game naar de Nintendo Switch. Denk jij dat een game als deze goed zal gaan draaien op een Switch? Ga jij de Switch-versie aanschaffen of laat je deze aan je voorbij gaan? Laat het ons vooral weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch