Menu Premium
Loading...

The Outer Worlds Review: Kopen, budgetbak of slopen?

23/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd. Tijd voor The Outer Worlds. Althans, voor Boris en Jelle dan. Gamers zullen nog tot 25 oktober moeten wachten voordat ze op PlayStation 4, Xbox One en PC aan de slag kunnen met de “Fallout in space”. Hoewel veel mensen dit al meteen zal aanspreken, is het misschien toch handig om voor het kopen of spelen van de game al ge├»nformeerd te worden. Gelukkig is daar dit item voor!

Wat houdt The Outer Worlds in?

Zo’n standaard vraag waar elke gamer het liefst van tevoren antwoord op wil hebben. Als de bijnaam “Fallout in space” nog niet genoeg zegt, doen we er nog een schepje bovenop. Jij bent onderdeel van een kolonisten schip dat onderweg is naar het uiterste einde van het heelal. Waarom weet niemand, maar het is zo. Zoals je wel voelt aankomen gaat dit niet volgens plan. Er gaat wat mis tijdens de transit en je wordt een paar decennia later pas wakker. En niet op de meest ideale plek en in de meest ideale situatie. De wereld is namelijk in de problemen.

En jij bent het antwoord

Tenminste, dat is in ieder geval de bedoeling. De Halcyon kolonie loopt gevaar en jij moet, op wat voor manier dan ook, hun uit de brand helpen. Hoe je dat doet, waar je heen gaat en welke beslissingen je neemt is natuurlijk aan jouw. Wie naar het uiterlijk en de gameplay kijkt ziet waarom de vergelijking met Fallout gemaakt wordt. De game lijkt er niet alleen op, ook de gameplay is bijna identiek. Dit zijn echter allemaal conclusies op basis van de beelden en de trailers die tot nu toe geopenbaard zijn. De vraag is natuurlijk of de game ook zo aanvoelt en of de game echt vergeleken kan worden met een grote game-serie als Fallout. Op die vraag krijg je in dit item antwoord.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch