Menu Premium

The Division heeft toch wel exclusieve content op de Xbox One

Karim Shehata 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Precies acht dagen geleden konden we nog vrolijk meldden dat The Division geen exclusieve content krijgt op de Xbox One of op de PlayStation 4, maar niets lijkt minder waar. The Division heeft toch wel exclusieve content op de Xbox One. Dit heeft Microsoft bekend gemaakt tijdens het Gamescom-evenement van het bedrijf, welke net afgelopen is. Dit nieuws gaat dus recht tegen de uitspraken van game director Ryan Bernard in, die vorige week nog zei dat Tom Clancy’s The Division op iedere console waarop de MMO verschijnt, waarschijnlijk identiek zou gaan zijn.

Microsoft las dit natuurlijk op Gamekings.tv en dacht: “Mooi niet!” Steve Ballmer en consorten lijken dus binnen acht dagen alsnog een deal te hebben gesloten met Ubisoft over, al dan niet tijdelijke, exclusieve downloadable content voor de nu al zeer populaire MMO. Het gaat hierbij om exclusieve DLC-pakketten die vóór en na de launch van Tom Clancy’s The Division moeten verschijnen. Wat we ons moeten voorstellen bij de DLC, vooral van de content die nog vóór de launch moet gaan verschijnen, is voorlopig nog volstrekt onduidelijk.

Tom Clancy’s The Division is voorlopig in ieder geval de grootste ‘eye-catcher’ van de huidige Gamescom. Niet alleen weten wij nu te melden dat Tom Clancy’s The Division toch wel exclusieve content krijgt op de Xbox One, maar ook werd vandaag bekend gemaakt dat de MMO ook verschijnt op de PC. Daarnaast is er vandaag een Companion Trailer verschenen van de game, waarin de Franse uitgever even laat zien wat voor een toevoeging het zou zijn om een werkende tablet of smartphone bij de hand te houden, terwijl je de game speelt. Genoeg informatie rondom deze potentiële topper dus!

The Division heeft toch wel exclusieve content op de Xbox One

The Division heeft toch wel exclusieve content op de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch