Menu Premium
Loading...

Horizon Forbidden West PC Review: Kopen, budgetbak of slopen?

27/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation gooit er een nieuwe PC-port uit van een van hun exclusives. En wat ons betreft, gaat het hier niet om de minste. PC-gamers kunnen namelijk aan de slag met Horizon Forbidden West. Een game die mogelijk de grootste Nederlandse entertainmentproductie aller tijden is. Bedacht en gemaakt in Amsterdam door de ontwikkel-bazen van Guerilla Games. Wat is er anders aan Horizon Forbidden West op de PC? Is er gesleuteld aan het verhaal of blijft dat gewoon hetzelfde? Hoe mooi is de game geworden, en, heel belangrijk, draait het spel soepel. Want dat is een punt waar Guerrilla in het verleden nog wel eens een kleine steek liet vallen. De PC-port van voorganger Horizon Zero Dawn stond bij launch bekend als een drama. In negatieve zin dan wel. Is dat hier ook het geval? Of hebben ze geleerd van hun fouten en is het terecht dat ze klus hebben laten klaren door Nixxes? Je gaat het allemaal zien en horen in de Horizon Forbidden West PC review.

Is ons avontuur in Horizon Forbidden West op de PC nog wreder?

Koos en Jelle hebben de game beiden al op de PS5 uitgebreid gespeeld. Perfect duo die dus als geen ander kan vertellen wat de plus- en minpunten zijn. Laat de PC-port de game als een nieuw avontuur aanvoelen? Hoe zit het met de graphics; maakt de game echt optimaal gebruik van de PC specs of is er bijna geen verschil te benoemen met de versie op de PS5? De heren leggen het uit in deze video.

Kopen, budgetbak of slopen?

Uiteindelijk komen de twee presentatoren aan bij de hamvraag der hamvragen. Moet je de PC onmiddellijk aanslingeren, zelfs als je het spel al op de PS5 hebt gespeeld? Of is het raadzaam te wachten tot het spel in de Steam Sale komt? Je krijgt het antwoord in de Horizon Forbidden West review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch